view this site in English

Studiereis Reünie + Labyrintfeest

Datum: 18 september

De Studiereiscie organiseert een reünie van de reis waarin er teruggeblik wordt op deze fantastische week. Iedereen is welkom!

                                             Wanted!!!
Feestgangers die nog niet klaar zijn om al helemaal aan de studie te gaan.

Welkom eerstejaars studenten!! Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie achter de rug en heeft iedereen weer zin in een goed laatste feestje van de Feestcommissie 2018-2019! 
Met als thema 'Classy Criminal' breken wij in bij Quintus om in de grote zaal het jaar goed af te trappen. Dus trek je fancy maffia kostuum of gevangenis outfit uit de kast en kom woensdag 18 september vanaf 23:00 met ons een feestje vieren, samen met de DJ’s van Team Sowieso!
Let wel op: om 01:00 gaan de deuren dicht, dus wees optijd. Daarnaast is de afgelopen jaren gebleken dat dit feestje snel uitverkocht is, dus zorg dat je snel een kaartje weet te bemachtigen! Zorg dat je jezelf met je vrienden op aanwezig zet, zodat jij 18 september niet wordt opgepakt! 

- Locatie: Quintus, Boommarkt 5A
- 18 september: 23:00 - 04:00
- Deuren gaan dicht om 01:00
- 18+ 
- Neem je ID kaart en collegekaart mee!

Tickets early bird:
Ticket Leden: €3,- 
Ticket Niet- leden: €5,- 

Tickets aan de deur:
Leden: €4,- 
Niet-leden: €6,- 

Op deze activiteit worden foto’s gemaakt. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotie, bijvoorbeeld door ze te plaatsen op onze openbare website. Als u het hier niet mee eens bent, dient u dat tijdig kenbaar te maken bij het bestuur.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb