view this site in English

Cursus Positieve Psychologie

Dit jaar zal weer de cursus Positieve Psychologie worden gegeven bij Labyrint. Positieve psychologie is een vrij nieuwe stroming binnen de psychologie, in 1998 opgericht door o.a. Martin Seligman (toenmalig voorzitter APA). Positief psychologen houden zich bezig met het vinden en doen groeien van talent, goede eigenschappen en sterke kanten. Ook proberen ze om het gewone leven meer zinvol te maken. Dit is bedoeld als een aanvulling op de “klassieke” psychologie die zich vaak bezighoudt met het behandelen van psychische stoornissen, het oplossen van communicatieproblemen, het behandelen van leerproblemen, etc.

Deze cursus Positieve Psychologie biedt een introductie in het onderzoek en de praktijk van een positief psycholoog. De cursus wordt gegeven door Jip Lauwers.

De cursus zal plaatsvinden in blok vier. 16 april begint de cursus, met elke week op dinsdagavond een bijeenkomst van 19.00u tot en met 21.00u. De kosten van de cursus zijn €140,-. Er zijn geen eisen voor deelname. Voor meer informatie of om je aan te melden kan je mailen naar: cursuspositievepsychologie@gmail.com.

Data cursussen
De data van de cursus zijn:
16 april
23 april
30 april
7 mei
14 mei
21 mei
28 mei

Meer informatie over de cursussen
carriere@labyrintleiden.nl

Sponsoren

Gemiva SVG Groep
Joor-it
Inzowijs

Realisatie: verenigingenweb