U bent hier:

Kalender

Actieveledendiner

Lieve actieve leden,

Laby-only feest

Drink in pink… toch? Kom ons op woensdag 1 juni vergezellen van 21:00-2:00 in COC De Kroon in Leiden voor het enige echte Laby-Only feestje (18+). En het wordt een onvergetelijke avond, met het beste nieuws: kaartjes zijn gratis voor leden! Niet te missen dus. De deuren sluiten om 22:30, dus zorg dat je op tijd komt! Tot dan!

Uitreiking almanak

De almanakcommissie heeft een meesterwerk gemaakt. Het is bijna tijd om het kunstwerk in levende lijven te aanschouwen! Vrijdag 3 juni is het zover. We houden de jaarboekuitreiking bij de FSW (buiten op het mooie groene veld). Het begint om 16:00 uur, dus wees op tijd! Ga gezellig samen met je commissie, zodat jullie in elkaars jaarboek kunnen schrijven. Zo hebben jullie een mooie herinnering aan jullie commissietijd bij Labyrint. Drankjes worden door ons verzorgd, dus nog meer reden om te komen. Hopelijk zien wij jullie dan!

Vrijwilligersdag Netwerkcommissie

Do you want to do something good for the local community? Then come join us on the 8th of June for Labyrint Volunteer Day! On this day we will collaborate with an amazing organization called Oma’s Soep. We will visit some of the elderly in Leiden to have a fun afternoon with. Drink a cup of tea together (or a beer ????), play board games, and get to know someone new! This is a great opportunity to help out someone who is feeling a bit lonely. We hope to see you there! :)

Cantus Allejaarsweekendcommissie

Na het succes van de eerstejaarscantus, nodigen we jullie graag uit voor een nieuwe biercantus voor alle jaren, georganiseerd door de Allejaarsweekendcommissie! Op 9 juni vanaf 20:00 zal het bier rijkelijk vloeien! Een ticket kost €5 voor leden, en €7 voor niet-leden. We hopen je dan te zien (en horen) bij De Herberg (let op: dit was eerst De Blauwe Schuit)!

Oud-besturenborrel

Beste oud-besturen,

Aftertentamenborrel: Cardgame Carnival

Let op: wegens de weersverwachting zal de aftertentamenborrel niet buiten plaatsvinden, maar in de centrale hal van de FSW!

Snijzaalexcursie

Deze activiteit is helaas gecanceld.

A.V. Eindverslag Bestuur 75

Op 14 september 2022 vindt de Algemene Vergadering plaats waarin het beleid van Bestuur 76 wordt gepresenteerd. De A.V. zal plaatsvinden in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden en zal om 19.00 uur beginnen. 

Wissel-A.V. en -feest
Kick-off borrel

De kick-off borrel is de ideale manier om je studiejaar goed te beginnen. Kom samen met je favoriete studiegenoten een drankje doen en leer nog meer nieuwe mensen kennen! De locatie en tijd worden later bekendgemaakt. 

Hokwarming

Op 12 september zal er een hokwarming plaatsvinden! Het hok is de plek waar je je medestudenten kan ontmoeten en alles over Labyrint te weten kan komen. Eerstejaars studenten zijn welkom om 13:00 uur en ouderejaars vanaf 14:00 uur. Kom gezellig langs! 

Borrel + reünie Lustrumreis

Op 13 september zal onze eerste maandelijkse borrel van het jaar plaatsvinden. Deze valt samen met de reünie van de Lustrumreis, dus bereid je vast voor op de mooie aftermovie! Ook als je niet mee bent geweest op de reis is het leuk om aan te sluiten, het grootste deel van de avond zal er namelijk gewoon geborreld worden.

A.V. Beleidspresentatie Bestuur 76

Tijdens deze Algemene Vergadering wordt het beleid van Bestuur 76 gepresenteerd. De A.V. zal plaatsvinden in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden en zal om 19.00 uur beginnen. 

Bullenborrel Diewertje

The third time's the charm is what they say. So let's see if we can outdo ourselves! On the 16th of September, the third bullenborrel will take place for our new Member of Merit from this year. If a Member of Merit is approved, this person will receive a certificate. This certificate is presented on a specially organized celebration drink. All members are welcome to congratulate Diewertje in person and join the bullenborrel! The drinks start at 20:00 in Café Rembrandt. Stop by for a drink on the 16th, because the first one is free! 

Mentorenavond EJW
Eerstejaarsweekend

Studeer jij dit jaar Psychologie aan de Universiteit Leiden? Wil jij je medestudenten leren kennen op een ludiek weekend van 23 t/m 25 september? Speciaal voor jou organiseren wij het eerstejaarsweekend! We hebben een veelvoud aan activiteiten in petto: we zullen borrelen, we zullen elkaar leren kennen, we zullen feesten, het wordt legendarisch. Met de bus vertrekken we op 23 september van de Universiteit richting brabant, en op de 25e komen we terug. Voor slechts €35,00 ben je verzorgd voor het hele weekend inclusief verblijf en versnaperingen. De perfecte manier om elkaar te leren kennen en je studententijd als een speer van start te laten gaan.

Commissieborrel

Tijdens deze borrel krijg je de gelegenheid om meer te leren over de commissies van Labyrint. Er zullen actieve Labyrinters aanwezig zijn aan wie je al je vragen kunt stellen. Schroom niet en kom gezellig langs voor een borrel!

Commissiewissel

Op 6 oktober zullen de oude commissies worden uitgehamerd en de nieuwe commissies worden ingehamerd. De commissiewissel zal plaatsvinden in de Tuinzaal van Grand Café de Burcht en zal beginnen om 20:00 uur. Hierna wordt er een themafeest georganiseerd door de Feestcommissie. We hopen jullie daar te zien!

Themafeest Feestcommissie

Be aware! The party lasts until 02:00 instead of 03:00!

Reünie Eerstejaarsweekend

Mis je het al om met je mentorgroepje te borrelen, dansen en spelletjes te spelen? Kom dan naar de EJW-reünie op 11 oktober! We zullen met z'n allen terugkijken op een topweekend onder het genot van een drankje. De locatie en tijd zullen later bekendgemaakt worden.

Maandelijkse borrel

LET OP: De locatie is veranderd! Vanavond om 20:00 in Café De Kroeg.

Bestuurslezing

*De lezing vindt plaats op woensdagavond 19 oktober.

Constitutieborrel

Op 7 september 2022 heeft het 76ste bestuur van Labyrint zich voor het jaar 2022-2023 geconstitueerd. Daarom wil het bestuur dinsdag 25 oktober van 19:00-22:00 uur met u allen het glas heffen op een mooi jaar. We hopen jullie daar te zien! 

A.V. Financieel eindverslag Bestuur 75

 

After tentamenborrel + bekendmaking AJW

De tentamens moeten nog beginnen, maar gelukkig is er vast een borrel in het vooruitzicht! Op Vrijdag 11 November is er een After Tentamen Borrel om te vieren dat de tentamens er weer op zitten. Kom vanaf 16:30 gezellig borrelen op de Faculteit Sociale Wetenschappen met je medestudenten, met gratis drank en snacks! Naast borrelen zal ook de locatie van het Allejaarsweekend bekend worden gemaakt, dus zorg dat je er bij bent. Het lokaal wordt nog bekend gemaakt.

Themabekendmaking Almanak

Aan het einde van het academisch jaar sluiten wij altijd af met het schrijven in de almanakken van onze vrienden. Maar voordat deze mooie Almanak uitkomt is er één ding altijd heel belangrijk. Elke almanak heeft natuurlijk altijd een leuk thema. Doe met ons een drankje en kom 17 november naar de themabekendmaking van de Almanak en kom erachter!

Kroegentocht SoAcie

Wil jij nieuwe mensen leren kennen en een gezellige avond met je vrienden hebben? Meld je dan nu aan voor de Kroegentocht georganiseerd door de Sociale Activiteiten Commissie! De commissie organiseert op maandag 21 november een Kroegentocht langs de bekendste kroegen van Leiden. Dit is een goede manier om bekend te worden met de hotspots van Leiden. Tickets zijn €5,50 voor Labyrint leden en €7,50 voor niet-leden. De Kroegentocht zal om 20:00 beginnen en de locatie van de eerste kroeg wordt binnenkort bekend gemaakt. We hopen jullie te zien op deze activiteit! 

Hokactiviteit

Het is weer zover, Sinterklaas is in het land! Kom dit allemaal vieren met onze eigen Laby pakjesmiddag in het hok. Kom tot 2 december even gezellig langs om je schoentje te knutselen en in elkaar te zetten en kom op 5 december zeker even langs om te zien wat sint en Piet aan het uitspoken zijn en te smullen van alle lekkernijen! Tot dan 🎁🍬

Maandelijkse borrel + Bekendmaking Bezoekreis

Dit jaar wordt er weer een uiterst gezellige bezoekreis georganiseerd! We gaan op reis naar één van Europa's mooiste steden en zullen daar ook een bezoekje brengen aan een universiteit. Daarnaast zullen we ook vele leuke activiteiten voor jullie organiseren voor de 4 dagen dat we in de stad zijn. Ben jij ook zo benieuwd naar de locatie of ben je sowieso al enthousiast over een reisje tussendoor met je studiegenoten? Kom dan 6 december naar de maandelijkse borrel. Hier zullen we de bestemming gaan onthullen! De borrel vindt plaats in The Wooden Barrel. Wees er optijd bij want de eerste 20 drankjes zijn GRATIS!!! Tot dan!

Workshop Congrescie

Lieve leden,

Themafeest Feestcommissie

De online voorverkoop is al gesloten, kaartjes aan de deur zijn voor €5,50 nog beschikbaar, maar vol=vol!!!

EHBO cursus

DIt evenement is inmiddels uitverkocht

Actieveledendag

 

Casusavond

Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over het werk van een neuropsycholoog in het ziekenhuis? Kom dan vooral naar de casusavond op dinsdag 20 december van 17.30-20.00. Dr. Witjes-Ané komt aan de hand van casussen vertellen over dementie en depressie en haar werk in het LUMC. Daarnaast komen stagiaires van de afdeling cardiologie vertellen over hun ervaringen. 🏥 Tickets kosten €4,50 voor leden en €6,50 voor niet-leden en het zal plaatsvinden in lokaal 1A20, FSW. Hopelijk tot 20 december!

Kerstdiner SoAcie

Ho ho ho!
Lieve leden, 
Kom ook naar het kerstdiner van Labyrint! 22 december organiseert de sociale activiteiten commissie een prachtig kerstdiner voor laby leden. Kom in je casual chique kerstkleding en kom ook genieten van deze spectaculaire avond!. De locatie is in Pavarotti. De prijs bedraagt 20,- Tussen 18.00 en 18.30 zijn jullie van harte welkom in Pavarotti. Zien wij jullie ook daar?🎄🎄🧑🏻‍🎄🧑🏻‍🎄✨💫

Hokactiviteit: High Tea

 

Netwerkborrel Netwerkcie

Op vrijdag 20 januari willen wij van de Netwerk Commissie jou welkomen op onze Netwerk Receptie! Dit evenement is een geweldige kans om mensen te leren kennen en je netwerk te verbreiden met andere studenten en alumni. Er zullen twee professionals komen om meer te vertellen over hun werkzaamheden en onderzoeken en er is genoeg kans om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje. De receptie zal plaatsvinden in de Goede Herderkerk op Hoge Rijndijk 18 om 20:00. Hopelijk zien we jullie daar!

Bestel hier je tickets:
Member ticket - €3,50!
Non-member ticket - €5,50!

A.V. Presentatie semester 2 commissie

Alle activiteiten van Labyrint worden mede georganiseerd door de verschillende commissies die de vereniging heeft! Commissies bestaan uit groepjes psychologiestudenten die nauw samenwerken. Lijkt het jou leuk om in een kortdurende commissie bij Labyrint plaats te nemen in semester 2, grijp dan nu je kans! Kom naar de A.V. op 30 januari 2023 om 19:00 op FSW, waarbij deze nieuwe commissie centraal zal staan. Laat je stem horen tijdens deze A.V. en schrijf je in als je enthousiast bent! De sollicitaties zullen begin februari 2023 plaatsvinden. We hopen je 30 januari te zien!

Sign-ups Semester Committee

All activities of Labyrint are co-organized by the various committees of this association! Committees are small groups of psychology students who work together closely. If you think it would be fun to take part in a short-term Labyrint committee in semester 2, you can sign up now! The sign-ups will be open until February 9th, 16:00. After you've done this, you'll get a comfornation e-mail with more information about an interview with one of the board members and the different committee roles. 

This committee will organize two fun activities. A sport activity and an end-of-the-year beach activity will be completly up to you. You can put you own spin to it, together with your other committee members. Be creative and make something new!

For further questions, feel free to email the board at board@labyrintleiden.nl, or just step by the common room (SA55). We hope to see your sign-ups soon!

Aftertentamenborrel en bekendmaking Studiereis met docenten

Kom allemaal op 3 februari ook gezellig langs op de after tentamen borrel! Dit is niet zomaar een borrel, maar een speciale editie… Er zullen docenten aanwezig zijn om een gezellig babbeltje mee te maken. Daarnaast wordt de locatie van de studiereis bekend gemaakt!. Dus wees erbij en je weet als eerste waar we heen gaan. De borrel zal plaatsvinden op het FSW in lokaal 0B23 en zal beginnen om 16:00. Docenten zijn welkom vanaf 17:00. We hopen jullie daar te zien! 

Familie & Vriendendag

LET OP! De inscrhijvingen zijn nu geopend voor allejaars!

Informatieavond AJW

10, 11 en 12 februari is het dan zover, het Allejaarsweekend! Dit jaar gaat de reis naar de prachtige stad Gent in België. Er staan al een hoop leuke activiteiten op de planning, en we hopen dat jullie er een beetje zin in hebben! Om jullie wat meer informatie te geven over de reis organiseren wij op 6 februari een informatieavond. Dit vindt plaats op het FSW (Wassenaarseweg 52) en zal beginnen om 19.00. Het lokaal wordt later bekend gemaakt. We kijken uit naar een geweldig weekend dat we nooit zullen vergeten, hopelijk tot dan!

Themafeest Fecie

Nu de tentamens achter de rug zijn is het tijd voor een goed Laby feestje!
Dat kan, want het tweede Themafeest van Labyrint komt er al veel sneller aan dan je denkt, namelijk woensdag 8 februari aanstaande al! 
Herbeleef je kindertijd op dit feest door je te verkleden als je vroegere held/idool, en win een potje twister! 🧸🦸
De deuren openen om 22:00 en sluiten om 23:30. Om 3:00 is het feest afgelopen. 
 

Allejaarsweekend

10, 11 en 12 februari is het dan zover, het Allejaarsweekend! Dit jaar gaat de reis naar de prachtige stad Gent in België. Er staan al een hoop leuke activiteiten op de planning, en we hopen dat jullie er een beetje zin in hebben! Om jullie wat meer informatie te geven over de reis organiseren wij op 6 februari een informatieavond. Dit vindt plaats op het FSW (Wassenaarseweg 52) en zal beginnen om 19.00. Het lokaal wordt later bekend gemaakt. We kijken uit naar een geweldig weekend dat we nooit zullen vergeten, hopelijk tot dan!

Bestuurs informatieavond

Ondanks dat wij het gevoel hebben dat ons jaar pas net begonnen is, zijn wij op de achtergrond ook al bezig met het volgende bestuur. Heb jij er weleens over nagedacht hoe jij het zou vinden om onze vereniging een jaar te besturen? Hoe zou je het vinden om samen met je bestuur en de vele commissies een jaar de vereniging draaiende te houden met alles wat daarbij komt kijken? Het is een jaar waarin je enorm veel gaat leren en jezelf buiten je studie kunt ontwikkelen. Twijfel je of wil je meer weten? Kom dan zeker naar de bestuursinformatieavond op 27 februari. 
Het huidige bestuur zal een presentatie geven en daarnaast zullen er verschillende oudbestuursleden aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Leidsch Debat

👋Schrijf je in voor het Leidsch Debat!🗣 Alle studenten en inwoners van Leiden zijn welkom bij dit debat over de Provinciale Staten verkiezingen. Inschrijven kost niks, dus schrijf je snel in! Er zijn maar 150 plekken, dus meld je snel aan! Voor meer informatie volg @leidschdebat op instagram.

Blue Laby Run

Studievereniging Labyrint doet mee met de Mind Blue Monday Run! Als toekomstig psycholoog zetten wij ons graag in voor een psychisch gezonde samenleving voor iedereen. Met het belang van beweging op de psychische gesteldheid en de kans om bij te dragen aan stichting MIND organiseert Labyrint een Blue Monday Run 2023 te Leiden en vragen wij hiermee donaties aan stichting MIND.

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND brengt mensen met en zonder depressieve klachten in beweging door hen te informeren, inspireren, motiveren en te ondersteunen.

Labyrint zet zich graag in voor deze doelen en daarom gaan wij hardlopen om zo veel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Je kunt onze actie voor MIND steunen door het te delen of te doneren, of mee te lopen. Zien wij jou op 24 februari?

A.V. Halfjaarlijks verslag

LET OP! De A.V. start om 18.30 NIET om 19.00!

Maandelijkse borrel

Op 28 Februari zal cupido langskomen bij de Wooden Barrel. Kom gezellig langs op de maandelijkse borrel en wie weet zie jij daar je secret crush wel. Vanaf 20:00 ben je welkom bij de borrel voor een heerlijk (gratis) Valentijnsshotje. Er zal een pot met complimentjes zijn, om je vrienden, crush of geliefde te laten weten dat je van ze houdt. Er zal ook live muziek van Wiebe zijn, dus kom dat zien! Liefs en tot snel!❤️

International Food Festival

1 maart vindt het eerste International Food Festival plaats bij Scheltema in Leiden. Labyrint helpt bij de organisatie van dit grote StOP-evenement en alle studenten van Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden zijn welkom! Het evenement begint om 18.00 uur en je krijgt drankjes, eten, live muziek en gezellige gesprekken voor maar 5 euro! Degenen die dit willen, kunnen hun eigen gerecht meenemen in ruil voor een gratis kaartje (zie de site voor meer info). Wil je optreden? Geweldig! Je kunt je aanmelden via dezelfde link. Tot snel!

PTP Congres

Op vrijdag 3 maart 2023 organiseert de Congrescommissie van Labyrint samen met het SPS-NIP het jaarlijkse Psycholoog en Toekomstperspectief Congres met het thema ''Envision Tomorrow, Explore Today''! Dit congres is gericht op het bieden van inzichten in de verschillende werkvelden binnen de psychologie en het op weg helpen bij het starten van jouw carrière. Er zullen verschillende experts en psychologen zijn die van alles gaan vertellen over hun vakgebieden en werk. Daarnaast is er ook een informatiemarkt om kennis te maken met verschillende bedrijven. Het congres zal plaatsvinden op de Faculteit Sociale Wetenschappen (Wassenaarseweg 52, 2333 AK Leiden) van 9:00 tot 18:00, met de informatiemarkt en een borrel vanaf 16:00. Bovendien is er ook nog een mogelijkheid voor een gratis lunch. Wij hopen je daar te zien! Meer informatie over het programma, de sprekers en de organisaties kunt u vinden op de Labyrint Instagram of op de Psychologist and Future Perspective Congress-Facebookpagina. Let op, de inschrijvingen zijn open tot en met aanstaande dinsdag 28 februari 23:59!

Sociale activiteit: Beer Bowling Bitterballen

Bitterballen?! Bowlen?! Bier?!

Alumni Activiteit: VR Experience

Klaar om je angsten onder ogen te zien? Kom dan 10 maart naar de virtual reality ervaring! Vanaf 18.45uur zijn jullie welkom bij Het Leids Virtuorium, waar we eerst een uitleg zullen ontvangen over de werking van VR. In de eerste ronde zal iedereen kennismaken met VR door middel van een neutrale natuur omgeving waarin je kunt rondlopen. Daarna krijg je de kans om tussen twee verschillende beangstigende opties te kiezen: het ervaren van een grote hoogte, of worden omgeven door de dieptes van de donkere oceaan.

Informatieavond Bezoekreis
Bezoekreis
Workshop HR

Het bestuur heeft een workshop georganiseerd waarmee jullie een kijkje kunnen krijgen in verschillende casussen die voorkomen in de Human Resource Management wereld! Frans-Jan Boekholt en Janneke Weidema van BBKwadraat, een organisatie vol met HR-interim professionals die gefocust is op organisatieadvies, organisatieverandering en HR-optimalisatie, zullen de workshop deze middag geven. Zij zullen jullie meenemen in de organisatorische ontwikkeling en het reorganiseren van een bedrijf. Koop nu een kaartje en kom ook van deze kant van de psychologie op een interactieve manier meer te weten!

Poolparty Fecie

Het is tijd voor een beetje afkoeling! Dat kan op de Poolparty van Labyrint (18+)! Graag zien we je op vrijdag 24 maart 2023!
Het thema is Mamma Mia! Zwemkleding is niet verplicht als je je hier niet comfortabel bij voelt. 🫶
Tussen 21:00 en 00:00 is iedereen van harte welkom. :) Omkleden kan vanaf 20:55!
Tickets voor leden: €7,50
Tickets voor niet-leden: €9,50
Het feest zal plaatsvinden in het Zwembad Poelmeer, Lange voort 273, 2343 CE Oegstgeest.
Consumpties kunnen alleen met pin worden afgerekend. Neem je Collegekaart en ID-kaart mee!
Kom je ook? 🕺🕺🪩

Maandelijkse borrel + Reünie AJW

Mis je het al om in het prachtige Gent te zijn met je medeleden van Labyrint? Geen zorgen, een avond vol terugblikken naar deze trip staat je nog te wachten! Bij de Allejaarsweekend Reünie op 28 maart krijg je de kans om terug te kijken op een fantastische tijd in Gent. Hierbij krijg je ook de Aftermovie te zien, die door de commissie is gemaakt! Aarzel dus niet om met ons mee te doen op deze leuke avond!

Aftertentamenborrel + Themabekendmaking EJW

Vrijdag 14 april is het weer tijd voor de after tentamen borrel! Vanaf 16:00 zijn jullie van harte welkom om te komen vieren dat de tentamens weer klaar zijn. Het thema van het Eerstejaarsweekend zal ook bekend gemaakt worden op de gratis borrel!

Dieslezing

Heb je altijd al meer willen weten over wat drugs nu echt met je hersenen doen?🧠 Kom dan naar de dieslezing op 18 april waarin Dr. Michiel van Elk een nuchtere kijk geeft op psychedelica! Tickets kosten €3,00 voor leden en €5,00 voor niet-leden. 

Meeloopdag

 Zin in een uitstapje en/of een verdieping in organisatie psychologie? Ga dinsdag 18 april mee op bezoek bij LTP! Bij dit bedrijfspsychologen bureau krijgen we een kijkje achter de schermen van een werkdag bij LTP. We worden om 10.00 verwacht op  Prof. W.H. Keesomlaan 6, Amstelveen, dus zullen rond 9.00 vanaf Leiden Centraal vertrekken. Na een heerlijke lunch zal het programma rond 14.00 klaar zijn. Tickets zijn 3,50 voor leden en 5,50 voor niet-leden.

Duurzaamheidactiviteit Communittee

Donderdag 20 april zal de allereerste duurzaamheidsactiviteit georganiseerd door Labyrint ooit plaatsvinden. Vind jij het milieu belangrijk en wil jij je hier voor inzetten? Met hele kleine dingen kan je zelf al een verschil maken. Daarom organiseert de Maatschapcie een DIY middag waarin we zelf verzorgingsproducten als deodorant, zeep en scheerschuim gaan maken. Kom jij samen met ons duurzame producten maken en een borrel drinken? Tot dan!

Gala SoAcie

Kom shinen in jullie fantastische galajurken en rokkostuums op het Labyrint Gala op 21 april 2023!!! Het duurt van 22.00 tot 3.00. De ticket prijzen zijn 45,- voor laby-leden en 55,- voor niet laby-leden. Het vindt plaats op de meest fantastische locatie ooit: Het Wapen Van Zoetermeer! 🥂✨ Achteraf worden jullie allemaal teruggebracht met de bus naar Leiden!! Het is niet verplicht om de bus terug te nemen. Het thema is white tie dus kom allemaal in jullie mooiste galajurken en rokkostuums!!! Er zal open bar zijn. Hopelijk zien we jullie daar en wij kunnen niet wachten!!! Heel veel liefs, de SoAcie🫶🏻🫶🏻🥂🥂✨✨

Sociale activiteit: Cantus

Maandag 24 april is het weer tijd voor de jaarlijkse sociale activiteit van de AJWcie. Dit jaar staat er een cantus voor jullie op de planning! Het zal plaatsvinden in De Herberg.
Meld je dan ook vooral samen aan met je favoriete labygenoten en bereid je voor..! Een kaartje kost €5,- voor leden en €7,- voor niet-leden.  

Interfacultair congres

On April 25th, the Interfaculty Congress will take place. This year, the theme will be *Marginalised Communities*. At the congress, you can visit three rounds of speakers from different fields, who will give a lecture connected to this theme. The congress starts at 18:00 and will end around 21:30, and will take place at the KOG (Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden). It promises to be a very interesting evening, so save the date and put it in your agenda! Stay tuned on social media so you don’t miss the sign-ups!

SSPN Masterevent

Psychologiestudieverenigingen uit verschillende steden in Nederland hebben samengewerkt om het SSPN Masterevent te organiseren. Het is een evenement waarbij docenten van verschillende masters uitleg komen geven over de betreffende master. De perfecte plek om meer te weten te komen over de verschillende masters Psychologie die in Nederland worden aangeboden. Het evenement vindt plaats in Amsterdam. 

Informatieavond Studiereis

Ga jij mee met de lange studiereis naar Boedapest? Of sta je voor nu nog op de wachtlijst? Hou 1 mei dan alvast vrij in je agenda! Op deze avond zullen wij jou alles vertellen over wat je kan verwachten op de reis en leer je iedereen die mee gaat ook gelijk kennen. De informatieavond zal plaatsvinden op het FSW, de precieze tijd wordt nog bekend gemaakt. Hopelijk zien we jou daar!

Maandelijkse borrel + Reünie Bezoekreis

Dinsdag 2 mei is het alweer tijd voor de allerlaatste maandelijkse borrel van dit academisch jaar! Kom dus gezellig een drankje met ons drinken in the Wooden Barrel.

A.V. Halfjaarlijks financieel verslag

Kom op 3 mei om 18.30 uur naar lokaal 1a20 en doe mee aan onze algemene ledenvergadering! Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om ons halfjaarlijkse financiële verslag te bekijken en de laatste updates te horen over onze populaire LabyLuckyDuckyRace. Daarnaast kun je meedoen aan een gezellige bingo-activiteit en genieten van gratis taart, drankjes en snacks. Verder zal Roald ook zijn haar zwart verven voor de A.V.! Dit wil je niet missen!

Symposium Netwerkcie

Met trots nodigen wij je uit voor het Labyrint symposium 2023: 'Psychology Applied to the Modern World: different perspectives on the field of marketing & economic psychology' op maandag 8 mei 2023. Sprekers zijn Trudelies van der Poel, Lisa Bloks, Steven Sweldens en Jeroen van Keeken. Ze zullen het hebben over onderwerpen als brand identity, de psychologie van marketing en sociale media. Verder is er natuurlijk voldoende ruimte om met andere aanwezigen bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Kom genieten van het heerlijke eten en drinken dat tijdens de borrel en na de laatste lezing aanwezig zal zijn, en koop nu een kaartje om niets te missen!

Member ticket: €12,-
Non-member ticket: €15,-

Speeddaten met ETV

Hallooooo Labyrint!

Interfacultair feest

 

Studiereis

Allemaal opgelet want we gaan van 13 t/m 19 mei naar Boedapest en er zijn weer wat plekken vrij!! Wil jij ook lekker een weekje van de zon genieten, zwemmen en allemaal andere leuke activiteiten doen? Stuur dan een mailtje met je naam en geboortedatum naar: bestuur@labyrintleiden.nl Wees er bij!

Finances are Fun

Ben je geïnteresseerd in financiële processen en wil je meer weten over wat er achter de schermen van de vele activiteiten van Labyrint gebeurt? Kom dan naar de informatiebijeenkomst 'Finances are Fun' op 22 mei van 15:00-18:00 uur! Onze Penningmeester en Penningmeester II zullen je alles uitleggen wat je wilt weten over de financiële kant van de vereniging. De bijeenkomsten zijn gratis, maar laat een bestuurslid weten of je wilt komen!

Sports Activity Semcie

Dinsdag 23 mei is het tijd voor de eerste activiteit van de Semester Commissie! Heb jij ook zin om je heupjes te bewegen op Latijns-Amerikaanse muziek en gezellig samen te dansen? Meld je dan vooral aan met je favoriete Labyrintgenoten! De inloop begint om 15.00 en de workshop zal tot 16.30 duren. Daarna is er tot 17.30 een gezellige borrel om bij te komen van de super leuke workshop! Kaartjes kosten slechts €3,50 voor leden en €5,50 voor niet-leden. Vergeet je collegekaart en ID niet mee te nemen. Hopelijk tot dan!

Laby Only Feest Fecie

Het is weer tijd voor een echte Laby party!

Actieve Leden Diner

Via deze link kun je je inschrijven voor het Actieve Leden Diner. Aanvullende informatie zoals de tijd en de locatie worden later bekend gemaakt. Ook zal tijdens het Diner de winnaar van de LabyLuckyDuckyRace bekend worden gemaakt. Na het Actieve Leden Diner zal het Laby-only feest plaatsvinden, houdt dit dus ook alvast vrij in je agenda!

A.V. Instemming Bestuur 77

Kom op 31 mei om 18.30 uur naar lokaal 1A20 en doe mee aan onze Algemene Ledenvergadering! Dit is een hele speciale A.V., namelijk de instemming van kandidaatsbestuur 77! Het kandidaatsbestuur zal zich voorstellen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast kun je meedoen aan een gezellige bingo-activiteit en genieten van gratis taart, drankjes en snacks. 

Uitreiking Almanak

Jazeker. Ook dit jaar mogen we met z'n allen genieten van een prachtige almanak. Alle actieve leden kunnen gratis een almanak op komen pikken op 1 juni in Cafe l'Esperance tussen 19:00 en 21:00. Het boek zit dit jaar weer vol met leuke feitjes, mooie herinneringen en zelfs tips om Laby-feesten door te komen. Ook de commissies staan weer te stralen in dit boek. Daarnaast worden ook de LaBumbleBy matches gerevealed bij de release! Wil jij weten met wie je gematched bent? Wij zien je dan graag daar. Kom gezellig een drankje doen. Tot dan!

Vrijwilligersdag

Datum: 2 juni

FSW Feest

Op 5 juni organiseert de Faculteit der Sociale Wetenschappen een feest speciaal voor FSW studenten!

Cursus Forensische Psychologie

Labyrint organiseert een cursus forensische psychologie! In deze cursus staat de forensische zorg centraal. Wat is forensische zorg en waarom is dit een andere tak in het zorglandschap? Wie zijn de forensische cliënten, hoe geef je een behandeling het best vorm? Hoe zit het met wet- en regelgeving? Waarom is en wordt forensische zorg opgelegd? En hoe ziet forensische zorg er in de praktijk uit? Dat alles komt aan bod in deze cursus, gegeven door Forensisch trainer, onderzoeker en projectleider Petra Schaftenaar en Shannen Stenfert, een professional die momenteel werkzaam is in een TBS-kliniek. Deelnemers zullen huiswerkopdrachten in de vorm van e-learnings ontvangen en zullen in de gelegenheid zijn om al hun vragen te stellen. Aan het einde zullen deelnemers een certificaat ontvangen! De cursus zal worden gegeven bij Rapenburg 100 te Leiden op maandag 5 juni van 17:00-19:00, op maandag 12 juni van 19:00-22:00, op dinsdag 20 juni van 19:00-22:00 en op dinsdag 27 juni van 19:30-21:30. De kosten voor de cursus bedragen €95,00 voor leden en €105,00 voor niet-leden inclusief. Mocht je vragen hebben kun je een mail sturen naar carriere@labyrintleiden.nl of kom langs in ’t hok (SA55). Let op: je kan je nog aanmelden tot zondag 28 mei 23:59!

Lezing Congrescie

Lezing ‘Dare to Decide’
Datum: woensdag 7 juni, 18:30-20:00
Locatie: SA41 @FSW Leiden
Prijs: leden €3, niet-leden €5

Sociale Activiteit: Bootje varen

Is bootje varen ook een van jouw favoriete zomer bezigheden?⛵️ Kom dan op 8 juni bootje varen met de Bezoekcie! We zullen 2u lang gezellig door de stad varen met wat heerlijke drankjes🍻 en een mooi ondergaand zonnetje!🌅 Zorg dat je van tevoren al hebt gegeten (of neem zelf iets lekker mee). 

Snijzaal Excursie

Heb jij nou altijd al eens willen kijken naar de hersenen van een mens? Wil je dit met je eigen ogen live zien? Op 8 juni zal de snijzaalexcursie plaatsvinden. Tijdens dit aanschouwelijk practicum wordt er gekeken naar de anatomie van de hersenen en wordt hier uitleg over gegeven door een van de instructeurs van het LUMC. Er zijn beperkt plekken beschikbaar dus schrijf je snel in!

A.V. Statuten Wijziging

Tijdens het inschrijven voor onze mooie vereniging gaat elke student akkoord met een aantal regels waar iedereen binnen Labyrint zich aan dient te houden. Dit zijn de statuten, en je hebt hier vaker mee te maken dan je denkt. De Adviesraad heeft zich het afgelopen jaar even over deze statuten gebogen en zag dat er een aantal dingen geüpdatet en veranderd konden worden. Deze veranderingen zullen tijdens de A.V. gepresenteerd worden, zodat jij ze ook kan instemmen voordat ze naar een notaris gaan! Kom ook om je stem te laten horen en af te sluiten met een glaasje Port, ons mooie verenigingsdrankje!

Eindejaarsactiviteit Semester Commissie

Save the best for last!

Aftertentamenborrel met docenten

Ibiza Style Aftertentamenborrel: Vier het einde van de tentamens en het academisch jaar in stijl!

Mentorenavond EJW
A.V. Beleidspresentatie bestuur 77
Eerstejaarsweekend
Reünie Studiereis
Commissiewissel
Themafeest Fecie
Reünie EJW
A.V. Financieel eindverslag Bestuur 76

Sponsoren