U bent hier:

Kalender

Committee Launch
Test15
GECANCELD: Constitutieborrel

Update: vanwege de strengere maatregelen zal de constitutieborrel op 16 juli helaas niet door gaan

A.V. Eindverslag 74

Op 6 september zal Bestuur 74 evalueren op het afgelopen jaar. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie

Maandelijkse borrel

Elke tweede dinsdag van de maand is er een borrel bij de Vergulde Kruik, exclusief voor Labyrintleden. Kom een keer langs om een drankje met ons te drinken, er zullen gratis hapjes aanwezig zijn en de eerste 20 drankjes zijn van ons! Ook zullen de bestemmingen van de reisjes tijdens deze borrels bekend gemaakt worden. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor de invulling over de borrel van deze maand.

Bestuurswissel + Feest

Tijdens deze avond zal Bestuur 74 officieel gewisseld worden met Bestuur 75. Vele tradities en speeches zullen voorbij komen tijdens deze feestelijke avond. Aansluitend is er een feest. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie

A.V. Beleidspresentatie Bestuur 75

Bestuur 75 zal haar plannen presenteren voor aankomend jaar. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

NIEUWE DATUM: Gala

De SoAcie organiseert het gala! Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie. 

Eerstejaarsweekend

De Introductiecommissie organiseert een weekendje weg speciaal voor de eerstejaarsstudenten. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over dit weekendje.

Kroegentocht

De OnTheRailCommissie organiseert een kroegentocht door het mooie Leiden. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Commissiewissel + Feest

Op deze avond zullen de commissies officieel uit- en ingehamerd worden. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Actieve leden etentje + afscheidsborrel

De actieve leden van commissiejaar 2020-2021 zullen bedankt worden d.m.v. een gratis diner! Daarna zal er tijdens een fysieke borrel afscheid genomen worden van Bestuur 74. De drankjes zullen die avond op de kosten van Labyrint zijn en alle oude en nieuwe actieve leden zijn welkom!

A.V. Financieel Eindverslag 74

Tijdens deze Algemene Vergadering zal Bestuur 74 haar financieel eindverslag presenteren. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Sponsoren