U bent hier:

Kalender

Studiereis

De studiereiscommissie van Labyrint organiseert een studiereis van een week naar een stad binnen Europa. De exacte data worden nog bekend gemaakt! Ook de bestemming van de reis wordt tijdens de bekendmaking bekend gemaakt. 

Snijzaal excursie

Net zoals vorig jaar zal Labyrint weer op excursie gaan naar de snijzaal van het LUMC! 

A.V. Instemming KB 74

Tijdens deze A.V. zal KB 74 worden ingestemd. Daarnaast presenteert bestuur 73 haar eindverslag. 

Actieve leden diner + Laby only feest

Het bestuur organiseert een etentje voor alle actieve leden van Labyrint om hen te bedanken voor hun inzet in een commissie. Hierna volgt een Laby Only feest waar alle leden van Labyrint welkom zijn! 

Cancelled: StuO Casusdag

De Studie-Oriëntatiecommissie organiseert een casusdag. Waar deze dag over zal gaan wordt later bekend gemaakt! 

AJW Sociale Activiteit

Aanmeldingen voor deze activiteit zijn gesloten!

Cancelled: Gala

Bijna het eind van het collegejaar en de Feestcommissie zal het gala van Labyrint organiseren! Het thema en de locatie hiervan zullen later bekend gemaakt worden. 

Cancelled: Oud-besturenborrel

Het bestuur organiseert een oud-besturenborrel voor alle oudbesturen van Labyrint. Bestuur 74 zal hier kennismaken met hun voorgangers. 

Aftertentamenborrel + Almanakuitreiking

Met alweer de laatste tentamenweek achter de rug zal het bestuur weer een aftertentamenborrel organiseren. Vier hiermee direct dat de vakantie begonnen is! 
Ook heeft de almanakcommissie het hele jaar hard gewerkt om een jaarboek in elkaar te zetten. Deze zal tijdens de aftertentamenborrel worden uitgereikt. 

Committee Launch
Alumni symposium - Isolatie

Het is bijna zover: tijd voor het symposium! Dit jaar zal dit evenement in teken staan van het thema isolement. Dit is iets waar we door corona het afgelopen jaar veel mee te maken hebben gehad, maar ook iets wat voorkomt ten allen tijden, in allerlei groepen mensen en op plekken over de hele wereld. De verschillende sprekers op het evenement zullen ingaan op die verschillende omstandigheden waarin isolement optreedt en wat de effecten zijn op de mensen die ermee te maken krijgen.

AJW in a day

Schrijf je HIER in!

Lezing op de universiteit

De werkveldcie organiseert een lezing! Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie. 

A.V Instemming Bestuur 75

Op 26 mei zal er een Algemene Vergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zal onder andere het 75e kandidaatsbestuur zichzelf presenteren en zal zij formeel worden ingestemd. Ben jij benieuwd wie volgend jaar de vereniging zal besturen, kom dan naar de A.V.! 

Excursie St Maarten

We kunnen eindelijk de excursie georganiseerd door de Studie Commissie bekendmaken
We houden een online excursie naar de Mental Health Foundation in Sint-Maarten.
Deze foundation geeft psychiatrische hulp aan de populatie in Sint-Maarten en de omliggende eilanden. In het gebouw van de foundation is het mogelijk om therapiesessies en dagbehandeling te ontvangen.
 
Tijdens de excursie gaat Ms. Stephanie, een werknemer van MHF, meer informatie geven over de foundation zelf en over de gezondheidszorg op Sint-Maarten. Aan het einde van haar praatje is er een Q&A waar mensen vragen kunnen stellen, dus we willen jullie vragen om de vragen in de Google doc te zetten (zie link onderaan).
 
Hierna hebben we hele interessante activiteiten voor jullie gepland die te maken hebben met de gezondheidszorg en Sint-Maarten, waaronder het bespreken van interessante casussen. We garanderen je dat het een interessante en leuke middag wordt ✨
 
De eerste 20 mensen die zich aanmelden vóór 28 mei, ontvangen een speciale goodie bag, dus dat wil je niet missen!
 
Wanneer? 31 mei van 16:00 tot 18:00
Waar? Online!
Prijs? Lid: 2,50 en niet-lid: 3,50

BikeRally

Door het coronavirus hebben we de trein moeten inruilen voor de fiets. Jullie zullen nu dus zelf aan de slag moeten om van locatie naar locatie te komen. Het voordeel van deze vernieuwde versie is dat er een grote kans is dat het evenement door kan gaan met de huidige coronasituatie!

Maandelijkse borrel

Elke tweede dinsdag van de maand is er een borrel bij de Vergulde Kruik, exclusief voor Labyrintleden. Kom een keer langs om een drankje met ons te drinken, er zullen gratis hapjes aanwezig zijn en de eerste 20 drankjes zijn van ons! Ook zullen de bestemmingen van de reisjes tijdens deze borrels bekend gemaakt worden. Houd deze pagina en de socail media in de gaten voor de invulling over de borrel van deze maand.

Lezing op de universiteit

De congrescie organiseert een lezing op de universiteit. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit!

Oud besturenborrel

Tijdens deze borrel kunnen de oud Besturen, het huidig Bestuur en aankomend Bestuur een drankje met elkaar drinken. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie. 

After Tentamen Borrel + Almanak uitreiking

Kom de enige echte almanak ophalen en vieren dat de laatste tentamens geweest zijn, drankjes en snacks zijn gratis! Houd deze pagina en de social media in de gaten voor de invulling en de locatie van deze borrel.

Lange Studiereis

Labyrint zal van 28 juni tot en met 2 juli op Studiereis naar Friesland gaan! Er staat een week vol activiteiten gepland, waaronder een dagje zeilen en een dagtrip naar Groningen. 

Constitutieborrel

De Constitutieborrel van Bestuur 74 zal onder voorbehoud plaatsvinden op 16 juli. In verband met de dan waarschijnlijk geldende beperkingen op het aantal bezoekers zal deze borrel tot nader bericht niet toegankelijk zijn voor leden. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor eventuele wijzigingen!

A.V. Eindverslag 74

Op 1 september zal Bestuur 74 evalueren op het afgelopen jaar. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie

Maandelijkse borrel

Elke tweede dinsdag van de maand is er een borrel bij de Vergulde Kruik, exclusief voor Labyrintleden. Kom een keer langs om een drankje met ons te drinken, er zullen gratis hapjes aanwezig zijn en de eerste 20 drankjes zijn van ons! Ook zullen de bestemmingen van de reisjes tijdens deze borrels bekend gemaakt worden. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor de invulling over de borrel van deze maand.

Bestuurswissel + Feest

Tijdens deze avond zal Bestuur 74 officieel gewisseld worden met Bestuur 75. Vele tradities en speeches zullen voorbij komen tijdens deze feestelijke avond. Aansluitend is er een feest. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie

A.V. Beleidspresentatie Bestuur 75

Bestuur 75 zal haar plannen presenteren voor aankomend jaar. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

NIEUWE DATUM: Gala

De SoAcie organiseert het gala! Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie. 

Eerstejaarsweekend

De Introductiecommissie organiseert een weekendje weg speciaal voor de eerstejaarsstudenten. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over dit weekendje.

Kroegentocht

De OnTheRailCommissie organiseert een kroegentocht door het mooie Leiden. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Commissiewissel + Feest

Op deze avond zullen de commissies officieel uit- en ingehamerd worden. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Actieve leden etentje + afscheidsborrel

De actieve leden van commissiejaar 2020-2021 zullen bedankt worden d.m.v. een gratis diner! Daarna zal er tijdens een fysieke borrel afscheid genomen worden van Bestuur 74. De drankjes zullen die avond op de kosten van Labyrint zijn en alle oude en nieuwe actieve leden zijn welkom!

A.V. Financieel Eindverslag 74

Tijdens deze Algemene Vergadering zal Bestuur 74 haar financieel eindverslag presenteren. Houd deze pagina en de social media in de gaten voor meer informatie over deze activiteit.

Sponsoren