U bent hier:

Kalender

Duurzaamheidactiviteit Communittee

Donderdag 20 april zal de allereerste duurzaamheidsactiviteit georganiseerd door Labyrint ooit plaatsvinden. Vind jij het milieu belangrijk en wil jij je hier voor inzetten? Met hele kleine dingen kan je zelf al een verschil maken. Daarom organiseert de Maatschapcie een DIY middag waarin we zelf verzorgingsproducten als deodorant, zeep en scheerschuim gaan maken. Kom jij samen met ons duurzame producten maken en een borrel drinken? Tot dan!

Gala SoAcie

Kom shinen in jullie fantastische galajurken en rokkostuums op het Labyrint Gala op 21 april 2023!!! Het duurt van 22.00 tot 3.00. De ticket prijzen zijn 45,- voor laby-leden en 55,- voor niet laby-leden. Het vindt plaats op de meest fantastische locatie ooit: Het Wapen Van Zoetermeer! 🥂✨ Achteraf worden jullie allemaal teruggebracht met de bus naar Leiden!! Het is niet verplicht om de bus terug te nemen. Het thema is white tie dus kom allemaal in jullie mooiste galajurken en rokkostuums!!! Er zal open bar zijn. Hopelijk zien we jullie daar en wij kunnen niet wachten!!! Heel veel liefs, de SoAcie🫶🏻🫶🏻🥂🥂✨✨

Sociale activiteit: Cantus

Maandag 24 april is het weer tijd voor de jaarlijkse sociale activiteit van de AJWcie. Dit jaar staat er een cantus voor jullie op de planning! Het zal plaatsvinden in De Herberg.
Meld je dan ook vooral samen aan met je favoriete labygenoten en bereid je voor..! Een kaartje kost €5,- voor leden en €7,- voor niet-leden.  

Interfacultair congres

On April 25th, the Interfaculty Congress will take place. This year, the theme will be *Marginalised Communities*. At the congress, you can visit three rounds of speakers from different fields, who will give a lecture connected to this theme. The congress starts at 18:00 and will end around 21:30, and will take place at the KOG (Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden). It promises to be a very interesting evening, so save the date and put it in your agenda! Stay tuned on social media so you don’t miss the sign-ups!

SSPN Masterevent

Psychologiestudieverenigingen uit verschillende steden in Nederland hebben samengewerkt om het SSPN Masterevent te organiseren. Het is een evenement waarbij docenten van verschillende masters uitleg komen geven over de betreffende master. De perfecte plek om meer te weten te komen over de verschillende masters Psychologie die in Nederland worden aangeboden. Het evenement vindt plaats in Amsterdam. 

Informatieavond Studiereis

Ga jij mee met de lange studiereis naar Boedapest? Of sta je voor nu nog op de wachtlijst? Hou 1 mei dan alvast vrij in je agenda! Op deze avond zullen wij jou alles vertellen over wat je kan verwachten op de reis en leer je iedereen die mee gaat ook gelijk kennen. De informatieavond zal plaatsvinden op het FSW, de precieze tijd wordt nog bekend gemaakt. Hopelijk zien we jou daar!

Maandelijkse borrel + Reünie Bezoekreis

Dinsdag 2 mei is het alweer tijd voor de allerlaatste maandelijkse borrel van dit academisch jaar! Kom dus gezellig een drankje met ons drinken in the Wooden Barrel.

A.V. Halfjaarlijks financieel verslag

Kom op 3 mei om 18.30 uur naar lokaal 1a20 en doe mee aan onze algemene ledenvergadering! Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om ons halfjaarlijkse financiële verslag te bekijken en de laatste updates te horen over onze populaire LabyLuckyDuckyRace. Daarnaast kun je meedoen aan een gezellige bingo-activiteit en genieten van gratis taart, drankjes en snacks. Verder zal Roald ook zijn haar zwart verven voor de A.V.! Dit wil je niet missen!

Symposium Netwerkcie

Met trots nodigen wij je uit voor het Labyrint symposium 2023: 'Psychology Applied to the Modern World: different perspectives on the field of marketing & economic psychology' op maandag 8 mei 2023. Sprekers zijn Trudelies van der Poel, Lisa Bloks, Steven Sweldens en Jeroen van Keeken. Ze zullen het hebben over onderwerpen als brand identity, de psychologie van marketing en sociale media. Verder is er natuurlijk voldoende ruimte om met andere aanwezigen bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Kom genieten van het heerlijke eten en drinken dat tijdens de borrel en na de laatste lezing aanwezig zal zijn, en koop nu een kaartje om niets te missen!

Member ticket: €12,-
Non-member ticket: €15,-

Speeddaten met ETV

Hallooooo Labyrint!

Interfacultair feest

 

Studiereis

Allemaal opgelet want we gaan van 13 t/m 19 mei naar Boedapest en er zijn weer wat plekken vrij!! Wil jij ook lekker een weekje van de zon genieten, zwemmen en allemaal andere leuke activiteiten doen? Stuur dan een mailtje met je naam en geboortedatum naar: bestuur@labyrintleiden.nl Wees er bij!

Finances are Fun

Ben je geïnteresseerd in financiële processen en wil je meer weten over wat er achter de schermen van de vele activiteiten van Labyrint gebeurt? Kom dan naar de informatiebijeenkomst 'Finances are Fun' op 22 mei van 15:00-18:00 uur! Onze Penningmeester en Penningmeester II zullen je alles uitleggen wat je wilt weten over de financiële kant van de vereniging. De bijeenkomsten zijn gratis, maar laat een bestuurslid weten of je wilt komen!

Sports Activity Semcie

Dinsdag 23 mei is het tijd voor de eerste activiteit van de Semester Commissie! Heb jij ook zin om je heupjes te bewegen op Latijns-Amerikaanse muziek en gezellig samen te dansen? Meld je dan vooral aan met je favoriete Labyrintgenoten! De inloop begint om 15.00 en de workshop zal tot 16.30 duren. Daarna is er tot 17.30 een gezellige borrel om bij te komen van de super leuke workshop! Kaartjes kosten slechts €3,50 voor leden en €5,50 voor niet-leden. Vergeet je collegekaart en ID niet mee te nemen. Hopelijk tot dan!

Laby Only Feest Fecie

Het is weer tijd voor een echte Laby party!

Actieve Leden Diner

Via deze link kun je je inschrijven voor het Actieve Leden Diner. Aanvullende informatie zoals de tijd en de locatie worden later bekend gemaakt. Ook zal tijdens het Diner de winnaar van de LabyLuckyDuckyRace bekend worden gemaakt. Na het Actieve Leden Diner zal het Laby-only feest plaatsvinden, houdt dit dus ook alvast vrij in je agenda!

A.V. Instemming Bestuur 77

Kom op 31 mei om 18.30 uur naar lokaal 1A20 en doe mee aan onze Algemene Ledenvergadering! Dit is een hele speciale A.V., namelijk de instemming van kandidaatsbestuur 77! Het kandidaatsbestuur zal zich voorstellen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast kun je meedoen aan een gezellige bingo-activiteit en genieten van gratis taart, drankjes en snacks. 

Uitreiking Almanak

Jazeker. Ook dit jaar mogen we met z'n allen genieten van een prachtige almanak. Alle actieve leden kunnen gratis een almanak op komen pikken op 1 juni in Cafe l'Esperance tussen 19:00 en 21:00. Het boek zit dit jaar weer vol met leuke feitjes, mooie herinneringen en zelfs tips om Laby-feesten door te komen. Ook de commissies staan weer te stralen in dit boek. Daarnaast worden ook de LaBumbleBy matches gerevealed bij de release! Wil jij weten met wie je gematched bent? Wij zien je dan graag daar. Kom gezellig een drankje doen. Tot dan!

Vrijwilligersdag

Datum: 2 juni

FSW Feest

Op 5 juni organiseert de Faculteit der Sociale Wetenschappen een feest speciaal voor FSW studenten!

Lezing Congrescie

Lezing ‘Dare to Decide’
Datum: woensdag 7 juni, 18:30-20:00
Locatie: SA41 @FSW Leiden
Prijs: leden €3, niet-leden €5

Sociale Activiteit: Bootje varen

Is bootje varen ook een van jouw favoriete zomer bezigheden?⛵️ Kom dan op 8 juni bootje varen met de Bezoekcie! We zullen 2u lang gezellig door de stad varen met wat heerlijke drankjes🍻 en een mooi ondergaand zonnetje!🌅 Zorg dat je van tevoren al hebt gegeten (of neem zelf iets lekker mee). 

Snijzaal Excursie

Heb jij nou altijd al eens willen kijken naar de hersenen van een mens? Wil je dit met je eigen ogen live zien? Op 8 juni zal de snijzaalexcursie plaatsvinden. Tijdens dit aanschouwelijk practicum wordt er gekeken naar de anatomie van de hersenen en wordt hier uitleg over gegeven door een van de instructeurs van het LUMC. Er zijn beperkt plekken beschikbaar dus schrijf je snel in!

A.V. Statuten Wijziging

Tijdens het inschrijven voor onze mooie vereniging gaat elke student akkoord met een aantal regels waar iedereen binnen Labyrint zich aan dient te houden. Dit zijn de statuten, en je hebt hier vaker mee te maken dan je denkt. De Adviesraad heeft zich het afgelopen jaar even over deze statuten gebogen en zag dat er een aantal dingen geüpdatet en veranderd konden worden. Deze veranderingen zullen tijdens de A.V. gepresenteerd worden, zodat jij ze ook kan instemmen voordat ze naar een notaris gaan! Kom ook om je stem te laten horen en af te sluiten met een glaasje Port, ons mooie verenigingsdrankje!

Cursus Forensische Psychologie

Labyrint organiseert een cursus forensische psychologie! In deze cursus staat de forensische zorg centraal. Wat is forensische zorg en waarom is dit een andere tak in het zorglandschap? Wie zijn de forensische cliënten, hoe geef je een behandeling het best vorm? Hoe zit het met wet- en regelgeving? Waarom is en wordt forensische zorg opgelegd? En hoe ziet forensische zorg er in de praktijk uit? Dat alles komt aan bod in deze cursus, gegeven door Forensisch trainer, onderzoeker en projectleider Petra Schaftenaar en Shannen Stenfert, een professional die momenteel werkzaam is in een TBS-kliniek. Deelnemers zullen huiswerkopdrachten in de vorm van e-learnings ontvangen en zullen in de gelegenheid zijn om al hun vragen te stellen. Aan het einde zullen deelnemers een certificaat ontvangen! De cursus zal worden gegeven bij Rapenburg 100 te Leiden op maandag 5 juni van 17:00-19:00, op maandag 12 juni van 19:00-22:00, op dinsdag 20 juni van 19:00-22:00 en op dinsdag 27 juni van 19:30-21:30. De kosten voor de cursus bedragen €95,00 voor leden en €105,00 voor niet-leden inclusief. Mocht je vragen hebben kun je een mail sturen naar carriere@labyrintleiden.nl of kom langs in ’t hok (SA55). Let op: je kan je nog aanmelden tot zondag 28 mei 23:59!

Eindejaarsactiviteit Semester Commissie

Save the best for last!

Aftertentamenborrel met docenten

Ibiza Style Aftertentamenborrel: Vier het einde van de tentamens en het academisch jaar in stijl!

A.V. Eindverslag Bestuur 76

Op maandag 4 september zal Bestuur 76 tijdens de Algemene Vergadering (A.V.) het afgelopen jaar evalueren en zal er gekeken worden in hoeverre het beleid dat in september 2022 is gepresenteerd is nageleefd. Hopelijk mogen wij velen van jullie ontvangen op maandag 4 september om 18:30 in 1A20!

Wissel A.V. Bestuur 77

Tijdens de A.V. Bestuurswissel zal Bestuur 76 worden gedechargeerd en Bestuur 77 worden ingehamerd. Er zullen leuke tradities plaatsvinden en natuurlijk zal er uitgebreid besproken worden of de moties voor Bestuur 76 behaald zijn en wat de nieuwe moties voor Bestuur 77 zullen worden. Kom langs op deze mooie avond om de start van het nieuwe bestuur te vieren!

Bestuurswisselfeest

Na de A.V. Bestuurswissel is het tijd voor een feestje! Het feest zal plaatsvinden bij Bourbon Street (Noordeinde 44, Leiden). Het begint om 23:00 en zal om 03:00 afgelopen zijn. Het nieuwe bestuur zal verkleed zijn als zeemeerminnen, dus zorg dat je langs komt om dat te zien! We hopen jullie allemaal bij het wisselfeest te zien! Toegang is gratis.

Hokwarming

Op vrijdag 8 september viert Labyrint dat het hok weer open is voor het nieuwe studiejaar! Het hok is de basis voor Labyrint op het FSW, waar Labyrintleden altijd welkom zijn voor gratis koffie, thee en fruit. Ook kun je hier gezellig zitten en kletsen met andere leden of het bestuur. Het eerste uur van de Hokwarming is bedoeld voor eerstejaarsstudenten, zodat zij kennis kunnen maken met het Hok en met elkaar. Vanaf 14:00 uur zijn ook alle andere leden welkom in het hok, om elkaar en de nieuwe eerstejaarsstudenten te leren kennen. Wij hopen velen van jullie te zien tijdens de Hokwarming op 8 september!

Mentorenavond EJW
Kick-off borrel

De kick-off borrel is de ideale manier om je studiejaar goed te beginnen. Kom samen met je favoriete studiegenoten een drankje doen en leer nog meer nieuwe mensen kennen! 

A.V. Beleidspresentatie Bestuur 77

Op woensdag 13 september zal het nieuwe bestuur, Bestuur 77, tijdens de A.V. haar beleid voor het komende jaar presenteren. Alle leden van Labyrint zijn welkom om meer te horen over de plannen voor het komende jaar en mogen hier uiteindelijk over stemmen.

Eerstejaarsweekend

Attentie eerstejaarsstudenten! Ga jij dit jaar beginnen aan je studie Psychologie in Leiden? Meld je dan nu aan voor het Eerstejaarsweekend! Op dit weekend kun je je mede eerstejaars studenten ontmoeten en vrienden voor het leven maken. Er worden leuke activiteiten georganiseerd om te zorgen voor een fantastische start van je studententijd. We zullen op vrijdag 15 september aan het eind van de middag met de bus naar Alphen rijden, en op zondag 17 september komen we weer terug. Het gehele weekend (inclusief verblijf, eten en geweldige activiteiten) kost je maar €39,50. Zien we jou daar?

Commissieborrel

Lijkt het je leuk om actief te worden bij Labyrint? Of wil je gewoon graag je medestudenten leren kennen? Kom dan naar onze Commissieborrel op maandag 18 september! We zullen je alle informatie geven die je nodig hebt over de commissies van Labyrint. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere Labyrintleden vragen naar hun ervaringen. Ben je overtuigd? Tijdens de borrel kun je je gelijk inschrijven voor jouw favoriete commissie onder het genot van een drankje.

Reünie Studiereis

Denk jij nog elke dag terug aan de geweldige reis naar Boedapest? Wij nodigen jou uit op 20 september om terug te kijken op deze super leuke reis! Tijdens de reünie zal de aftermovie worden laten zien en kunnen jullie met z'n allen terugblikken op onze reis in mei. Daarnaast kunnen jullie tijdens de reünie ook de groepsfoto ophalen. Dus kom zeker langs! De locatie en tijd zullen voor nu nog niet bekend, maar deze zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. 

Commissiewissel
Themafeest Fecie

Het is alweer zo ver, de laatste Laby party van Fecie 76! 
Donderdag 5 oktober is het volgende Labyrint feest!
Het thema is flower power, dus haal alle bloemen uit de kast🌸🌼🌺 
Het feest kost €3,50 voor leden en €5.50 voor niet-leden
Neem je collegekaart & ID mee.

Reünie EJW
Netflix & Learn

Op 12 oktober van 19:00 tot 21:00 organiseren we ook een workshop in SB11 van het FSW, in de vorm van een 'Netflix & Learn'! Tijdens deze activiteit kijken we naar een aflevering van Black Mirror over realiteit en fictie. Daarna zal Dr. ir. Roy de Kleijn, je alles vertellen over de processen en psychologie achter genoemde show. Het belooft een ongelofelijk leuke en leerzame ervaring te worden voor iedereen! Dus haal je ticket vooral en we zien je daar! 📺🧠

Member Ticket: €4,50
Non-member Ticket: €6,50

Constitutieborrel bestuur 77
Hortus Activiteit

De hortus een van de favoriete plekjes in Leiden van studenten. Daarom willen we jou graag uitnodigen om met ons de hortus te bezoeken en te genieten van een kleine picknick. Het maakt niet uit of het je eerste bezoek is aan de hortus, of je twintigste, het blijft prachtig. Ontdek dit mooie stukje Leiden met ons! ALLEEN OPEN VOOR LABYRINT LEDEN🍃🌹

Maandelijkse Borrel
A.V. Financieel eindverslag Bestuur 76
Hokactiviteit Studeren
After Exam Drinks: AJW
AI in Mental Health Lezing

Come join the first lecture from the congress committee!
Tuesday November 14th Erika Reivala will give a lecture about the use of technology, and specifically AI, in mental health care. Erika works as a product manager for an ai-based mental health tool in Finland. Come to this lecture to learn more about AI application in mental health care and it’s ethical implications.

Eerstejaarsactiviteit

Heb je ook zo genoten op het eerstejaarsweekend? Of was je er niet bij? Kom dan
donderdag 16 november naar de eerstejaarsactiviteit, georganiseerd door de SoAcie!
Waar je met je jaargenoten de leukste kroegen in Leiden ontdekt, en dat terwijl je in elke
kroeg een gratis/afgeprijsd drankje krijgt! Het is van 20:00-23:00, en daarna kan je
blijven om te borrelen. Gaat het jou en je groepje lukken om alle commissieleden van de
SoAcie te vinden? Haal snel je kaartje en hopelijk zien we je dan!

Actieveledendag
Maandelijkse Borrel: Bezoekreis
Duurzaamheids Activiteit

Heb je thuis nog oude glazen, bekers of andere objecten? Kom ze dan een leuk nieuw jasje geven bij de duurzaamheidsactiviteit! ♻️ Je kunt zelf een oud glas meenemen, maar we hebben ook glazen of flessen waaruit je kan kiezen. Van 19:00 tot 21:00 zullen we op de faculteit sociale wetenschappen in 0B13 gaan schilderen 🎨. Het beloofd een gezellige avond te worden!  Ben jij er ook bij?💚

Hokactiviteit Sinterklaas
Themafeest: Babies & Boomers

Maak je klaar om het jaar feestelijk te beginnen tijdens onze eerste LABYPARTY🎈. Kom genieten van drankjes en dans, vergezeld door zowel baby's als ouderen👵🏼👶🏼. Kies je favoriete outfit uit vele jaren geleden of stel je voor dat je in je midlife-crisisvest🧍🏼‍♂️🧣 bent. Kom op 6 december naar HIFI Leiden! Zorg ervoor dat je er bent met de feestelijke groep vrienden. Tot dan🎉

Paarse Vrijdag

Op 8 december laten we Paarse Vrijdag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan! Daarom organiseren we een quiz van 15.30-17.00, helemaal in thema.
Vorm teams met alle gezellige gangverenigingen: Labyrint, SPIL, Emile en Itiwana! Zet je hersenen aan het denken en maak een praatje met mede studenten. Dit allemaal natúúrlijk onder het genot van een hapje en drankje.
Daarnaast zijn er ook nog eens leuke prijzen te winnen! Maar niet getreurd, ook als je niet wint krijg je al een giftbag!

Maandelijkse Borrel: Studiereis

Laby's Exclusive: Destination Reveal at Café De Kroeg on Tuesday, December 12th! 🌍✨

Dear Laby's enthusiasts,

Clear your schedule for an extraordinary evening on Tuesday, December 12th! Join us at Café De Kroeg in Leiden at 8:00 PM for an epic Destination Reveal.

What's in Store?

Destination Unveiling: Be the first to unravel the mystery of our upcoming study trip. East, West, or a surprise beyond? Get ready for the adventure of a lifetime!
Games & Goodies: Test your travel knowledge with our quiz, and indulge in delightful snacks and drinks.
Vibe & Connection: Forge new connections, swap travel tales, and soak in the lively atmosphere.
📍 Where: Café De Kroeg, Leiden
📅 When: Tuesday, December 12th
🕗 Time: 8:00 PM

What to bring? Bring your curiosity and a generous dose of excitement!

Let us know if you can make it. We're thrilled to share this exciting moment and reveal the destination of our next journey. See you there!

Kerstdiner

Kom kerst vieren met Labyrint!🎄 Geniet van een heerlijk 3-gangen menu met een beperkt aantal drankjes in de italiaanse sferen van Karalis, en dat voor maar €22! Het diner is op 14 december, en de exacte tijden worden nog bekend gemaakt. Dit jaar heeft de SoAcie ervoor gekozen om het kerstdiner in een thema te doen, en dat issssss🥁🥁 "green with a touch of gold". Kom dus in je mooiste groene kledingstukken met om het af te maken een golden touch😉. Haal snel je kaartje en hopelijk schuif je bij ons aan🍴🕺

Inhousedag TOPdesk

Heb je je ooit afgevraagd wat er schuilgaat achter de deuren van een IT-bedrijf als TOPdesk? Grijp dan nu je kans, want op dinsdag 19 december openen wij de deuren voor een exclusieve inhousedag! Dit is dé kans om professionals te ontmoeten, inzicht te krijgen in de bedrijfscultuur en waardevolle connecties te leggen. Dit bedrijf is met name interessant voor de richtingen Applied Cognitive, Economic & Consumer, en Social & Organisational Psychology.

Hokactiviteit Studeren
Netwerkreceptie

 Beste Labyrint leden en alumni,

Aftertentamenborrel met docenten & Themabekendmaking Almanak
Traffic Light Party

Already feeling the valentine buzz? 🦋 We for sure are! This Labyrint party will be entirely devoted to finding your happy valentine this year! Come and join us at Café de Kroeg for the one and only Labyrint traffic light party! 🎈 

Allejaarsweekend Informatieavond
Workshop Human Insight

Benieuwd hoe psychologie wordt ingezet in de consultancy?

Allejaarsweekend
A.V. Halfjaarlijks

Tijdens deze Algemen Vergadering zal Bestuur 77 onder andere haar Halfjaarlijks Evaluatieverslag presenteren. Hierin wordt geëvalueerd op de actualisatie van het beleidsplan in het eerste halfjaar van dit academisch jaar. Deze Algemene Vergadering zal gewoon op de universiteit plaatsvinden, met de standaard taart en een shotje port op de agenda. Leer de vereniging kennen en laat je stem horen!

Bestuursinformatieavond

We zijn pas halverwege het collegejaar, maar Bestuur 77 is al aan het zoeken naar haar opvolgers! Zou jij het leuk vinden om in te voetsporen van de vorige bestuursleden van Labyrint te treden en de vereniging een heel jaar te besturen? Geef je dan op voor Bestuur 78! Stuur uiterlijk woensdag 13 maart om 17:00 een motivatiebrief en je CV naar labyrintleiden77@gmail.com. 

Friends and Family Day

[Dutch below]

Maandelijkse Borrel
Blue Laby Run

Heb je je altijd al willen inzetten voor een goed doel? Dan is nu je kans! Labyrint organiseert *vrijdag 1 maart* een sponsorloop om geld in te zamelen voor MIND. MIND is een organisatie die zich bezighoudt met het mentaal welzijn en het verbeteren van psychische gezondheid. Je kan meedoen door met ons een rondje te rennen door het park 🏃. Een rondje is 5 kilometer, maar je kan ook gaan voor 10 of 15 kilometer! Doe ook mee aan de sponsorloop en draag bij aan het verbeteren van de mentale gezondheid van jongeren terwijl je jezelf fit houdt! 💚 Schrijf je in, of doneer via onderstaande link. 

Interfacultairfeest

Op 6 maart aanstaande vindt de volgende editie van het InFaFe plaats! Het belooft een spetterend feest in Club Kiki te worden en het thema dit jaar is "Colorful Interaction". Trek dus al je kleurrijke kleding uit de kast en koop snel je kaartje!

Psycholoog- en Toekomstperspectiefcongres

Zie jij door de bomen het bos niet meer vanwege alle mogelijkheden na je studie? Of heb je geen idee welke opties er zijn? Geen paniek! Op 8 maart 2024 geeft het Psychologist Future Perspectives Congress je alle informatie om een zorgvuldige keuze te maken.

Informatieavond Bezoekreis

Beste Berlijn enthousiastelingen,

Bezoekreis
Inhousedag ActiVite

Zin in een uitstapje en wil jij meer weten over hoe het is om in de zorg te werken?

Poolparty

Duik in de ultieme Spring Break-ervaring tijdens de Pool Party! 

Maandelijkse Borrel

Ben jij ook zo benieuwd wat voor een talent er allemaal schuil gaat in deze mooie vereniging? Kom dan langs op de maandelijkse borrel van maart! Gedurende deze avond zullen meerdere leden van de vereniging namelijk een leuke act laten zien. Wil jij zelf nou ook een podium voor een act? Stuur dan vooral een mail naar bestuur@labyrintleiden.nl en wie weet kan jij dit dan op voeren gedurende deze avond. Hopelijk zien we je daar!

Hokactiviteit Studeren

Ben jij al gestresst voor de opkomende tentamens? Begin je tentamenweek sterk door langs te komen op de Hokactiviteit Studeren! Ga in die hyperfocus en snack lekker voor een paar uur. Ben je bang dat je hersenen gefrituurd raken? Geen zorgen, er zijn genoeg pauzes ingepland. Pak een volle beker koffie en ga aan de slag!

SSVL Symposium

Lieve Labyrint leden,

Aftertentamenborrel & Themabekendmaking Eerstejaarsweekend

Locatie: 1A01, Faculteit der Sociale Wetenschappen
Tijd: 16:00-19:00

Na de tentamens toe aan ontspanning? Kom naar de aftertentamenborrel en geniet
van drankjes, snackjes en de gezelligheid. Tijdens de borrel zal door middel van een
quiz, geïnspireerd op de slimste mens, het thema van het Eerstejaarsweekend
bekend worden gemaakt.
De borrel vindt plaats op 12 april, van 16:00-19:00, op de faculteit der sociale
wetenschappen in 1A01.

Dieslezing

To kick off this years’ dies week, we have an awesome lecture by Jeffrey van der Starre about eating disorders. The lecture will take place on Monday, April 15th from 7:00-9:30 PM. Make sure to buy a ticket (members € 3,- and non-members € 5,-) if you’re interested in the topic: 

FSW Feest

Heeft iemand jou ooit wel eens verteld dat je lijkt op…? Als je dat ooit eerder hebt gehoord, dan is dit hét feest voor jou! Op 16 april is het weer tijd voor ons FSW Feest, en wij willen jou als je beste lookalike zien! Entree is gratis, maar de deuren sluiten om middernacht dus wees op tijd.

Kledingruil

Puilt jouw hele kledingkast ook uit? Dan is het tijd voor een lenteschoonmaak! Doneer je oude kleding en neem een paar nieuwe pareltjes mee naar huis. Verdere details over de kledingruil zullen nog gepost worden. De kledingruil vindt plaats op Rap100 en zal van 13:00-16:00 uur zijn! Het is ook mogelijk alleen kleding te doneren. Overige kleding wordt gedoneerd aan een daklozenopvang.

Cantus

Lieve Labyleden, Het is weer tijd voor je favo activiteit van het jaar… De CANTUS🍻! Woensdag 17 april, zijn jullie vanaf 20.00 welkom om bij Catena (Kolfmakersteeg 8, Leiden) je zangkunsten te laten horen🎶. Heb jij zin in de beste liedjes en een heleboel bier? Tickets kosten 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. 

Diesgala

Ook dit jaar keert het Dies Gala🕺van onze mooiste studievereniging terug! Het gala zal plaatsvinden in het Fletcher Hotel De Witte Raaf in Noordwijk op 19 april. Kom in je chicste black-tie outfit en sprankelendste jurk, want het thema van dit jaar is "Starry Night”!✨🌃 Tickets zijn €45,- voor leden en €55,- voor niet-leden. Dit is inclusief vegetarische hapjes gedurende de hele avond, een open bar🥂, vervoer met limousines en de terugreis vanaf de locatie, en nog veel meer. Je hebt het goed gelezen - vervoer met limousines! Dit jaar wilde de SoAcie een kleine extra touch toevoegen, en daarom hebben ze voor iedereen geregeld dat ze in stijl naar het gala worden vervoerd 🤌. We hebben alles met liefde voor je georganiseerd, het enige wat jij hoeft te doen om deze onvergetelijke avond bij te wonen, is een *kaartje kopen.* We zien je op de rode loper🫶

Maandelijkse Borrel & Reünie Allejaarsweekend

Mis jij ons weekend naar Keulen ook zo erg? Kom dan naar de maandelijkse borrel op dinsdag 23 april! We zullen met z’n allen de geweldige aftermovie gaan bekijken om weer helemaal terug de tijd in te reizen! Uiteraard krijgt iedereen die mee was ook een leuke foto die je als leuke herinnering op je kamer kan hangen. We hebben er zin in!

SSPN Masterevent

Nog niet zeker over je master in psychologie? Of denk je na over een andere of tweede master? Twijfel dan niet langer en doe mee aan het SSPN Master Event, een samenwerking van 11 psychologieverenigingen uit het hele land! Hier kun je ontdekken welke tracks alle verschillende universiteiten in Nederland te bieden hebben. Volg lezingen van docenten uit het hele land en kom meer te weten over de diversiteit binnen de psychologie! Dit jaar wordt het evenement gehouden in Leiden op woensdag 24 april van 13.00 tot 18.00 uur. Alle lezingen zullen plaatsvinden in het Pieter de la Court gebouw (FSW). Het concrete programma volgt binnenkort. Tickets zijn gratis, vergeet je alleen niet aan te melden!

A.V. Financieel Halfjaarlijks

Kom op 29 april om 18.30 uur naar lokaal 1A20 en doe mee aan onze Algemene Vergadering! Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om ons Financieel Halfjaarlijks Verslag te bekijken. Daarnaast kun je genieten van gratis taart, drankjes en snacks. Of je nu een trouw lid bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, we nodigen je uit om deel te nemen aan deze belangrijke gebeurtenis. Dit is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over onze vereniging en de activiteiten die we organiseren. Mis deze kans niet om bij te praten met mede-leden en te genieten van een  avond vol plezier en lekkernijen. We kijken ernaar uit je te zien op 29 april in lokaal 1A20!

Bezoekcie Sociale Activiteit

Leden €4,50
Niet-leden €6,50

Informatieavond Studiereis
Internationaal Symposium
Finances Are Fun
Studiereis
Mentale Gezondheidsactiviteit
SSVL Zelfverdedigingscursus
Netwerksymposium

Graag willen we u uitnodigen voor het Labyrint netwerksymposium 2024: ‘Aging & Development: Exploring Life's Peaks and Valleys’ op donderdag 23 mei 2024. 

Maandelijkse Borrel & Reünie Bezoekreis
Snijzaalexcursie
Sociale Activiteit
A.V. Instemming Bestuur 78
Lezing
Actieveledendiner
Laby Only Feest
Oud Besturenborrel
Maandelijkse Borrel
Hokactiviteit Studeren
Eindfeest
Aftertentamenborrel met docenten
A.V. Eindverslag Bestuur 77
Wissel A.V.
Almanak Uitgave
Eerstejaarsweekend
Commissiewissel
Commissiewisselfeest
A.V. Financieel Eindverslag Bestuur 77

Sponsoren