view this site in English

Boeken

Boekenbalie update
De boekenbalie is met ingang van 31 augustus 2016 permanent gesloten. Voor al je boeken kan je voortaan terecht in onze webwinkel.

Informatie over korting op boeken
Labyrint kan voor haar leden 10% korting krijgen op Nederlandstalige boeken* en tot ruim 14% op Engelstalige boeken. Ook kun je handige uittreksels bestellen. Je kunt je bestelling hier plaatsen! Selecteer je jaar, je vak, klik ze in je winkelmandje en klaar! Let op, alleen tijdens de bestelperiode krijg je 10% korting, dus bestel op tijd!

*Korting Nederlandse boeken
Voor Nederlandse boeken is er bij wet een vaste prijs. Voor studieboeken geldt een uitzondering. Leden van een studievereniging, die tijdens een bestelperiode bestellen, kunnen 10% korting op de vaste prijs krijgen voor studieboeken omdat de studievereniging die namens hen collectief kan bestellen. Buiten de bestelperiodes kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mogen wij helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Heeft u vragen over uw boekbestelling?
Vul dan het contactformulier van de webwinkel in!

Contact:
Telefoon: 071-5273618
Email: onderwijs@labyrintleiden.nl

Realisatie: verenigingenweb