U bent hier:

Boeken

Goed nieuws! Labyrint werkt samen met INDEX Books

Wil je boeken bestellen voor blok 4? Ga snel naar de webshop!

Informatie over korting op boeken
Labyrint kan voor haar leden boeken aanbieden tegen een laagsteprijsgarantie ten opzichte van andere aanbieders. Je boeken zullen dus altijd zo goedkoop mogelijk zijn. Kom je er na het bestellen achter dat jouw bestelde boeken op het moment van aanschaffen ergens anders goedkoper waren? Neem contact op met INDEX Books

Om onze boeken met korting te bestellen moet je lid zijn bij Labyrint.
Nog geen lid? Vul dan hier een online inschrijfformulier in.

Webwinkel informatie
Je kunt je bestelling hier plaatsen, via onze webwinkel (Let op, je moet eerst inloggen voordat je boeken kan bestellen). Selecteer je jaar, je vak, klik ze in je winkelmandje en klaar! Let op, bij INDEX Books geldt altijd de laagste prijs garantie! De verzending van de boeken wordt verzorgd door onze distributiepartner. 

INDEX Books hanteert een laagste prijs garantie op de boeken. Als je op het moment van bestellen het boek bij een andere leverancier goedkoper ziet, kan je bij INDEX het verschil terugvragen. 

*Korting Nederlandse boeken
Voor Nederlandse boeken is er bij wet een vaste prijs. Voor studieboeken geldt een uitzondering. Leden van een studievereniging, die tijdens een bestelperiode bestellen, kunnen 10% korting op de vaste prijs krijgen voor studieboeken omdat de studievereniging die namens hen collectief kan bestellen. Buiten de bestelperiodes kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mogen wij helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Heeft u vragen over uw boekbestelling?
INDEX Books is via verschillende kanalen te bereiken. Klik hier voor contactgegevens of bel de klantenservice van INDEX Books op 071 512 8790. Op deze manier kom je in direct contact met de leverancier en wordt je vraag snel in behandeling genomen. INDEX Books is ook bereikbaar via Whatsapp

Contact:
Telefoon: 071-5273618
Email: onderwijs@labyrintleiden.nl