U bent hier:

Carrière

Welkom op de carrièrepagina van Labyrint! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over activiteiten en organisaties die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Tegenwoordig is het belangrijk om meer dan alleen je studie op je CV te hebben staan. Op deze pagina vind je daar vele verschillende opties voor! Voor vragen of opmerkingen, kun je altijd contact opnemen met carriere@labyrintleiden.nl.

Op deze website zullen regelmatig actuele advertenties en vacatures voor alle studenten geplaatst worden. Daarnaast kun je hier vacatures vinden voor banen tijdens je studie, bijvoorbeeld voor een stage of bijbaan, en voor vacatures waar je op kunt reageren als je bent afgestudeerd, zowel PhD-posities als startersbanen

Heb je vragen over je CV, stage, LinkedIn profiel, master, loopbaan, sollicitatiebrief of jezelf presenteren? Neem dan een kijkje op de site van de Career Service. Zij bieden handige workshops en CareerColleges aan en hebben een spreekuur waar jij met al je vragen terecht kunt.

Daarnaast is het zeer leerzaam en een goede voorbereiding voor later om naar lezingen, cursussen, workshops, congressen en symposia te gaan tijdens je studietijd. Denk bijvoorbeeld aan de congressen en lezingen van Labyrint, van het SPS-NIP en andere instanties. De GGZ en Rivierduinen organiseren ook vaak leuke avonden over zeer uiteenlopende onderwerpen. Bekijk hiervoor de agenda van Rivierduinen en de GGZ.

Zie rechts voor handige carrière pagina's om in de gaten te houden.