view this site in English

Internationale verenigingen

ISN

Een andere vereniging die zich inzet voor de internationale studenten in Leiden is ISN. Wil jij een mentor worden voor een groep internationale studenten? Samen gezellige dingen doen en ze helpen wennen aan het Leidse studentenleven? Word nu dan een ISN Mentor! Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Leiden United

Leiden United is een programma waarbij het contact tussen Nederlandse en buitenlandse studenten en tussen verschillende culturen wordt verbeterd. Leiden United organiseert groepsactiviteiten waarbij alle leden met elkaar in contact komen.

Elke internationale student is een zogenaamde ‘IP’, internationale partner, en elke Nederlandse student is een zogenaamde ‘UP’, Universiteitspartner. Elke IP wordt verbonden aan een UP van dezelfde studie. IPs en Ups gaan twee keer per maand samen eten in een groep van 10 tot 12 bij een van de volgende studentenverenigingen: Minerva, Quintus, Augustinus, SSR of Catena. In de andere weken kunnen de partners samen komen voor een kopje koffie of voor een andere leuke activiteit. Klik hier voor meer informatie over Leiden United.

 

Sponsoren

Inzowijs
Gemiva SVG Groep
Joor-it

Realisatie: verenigingenweb