view this site in English

Cursussen/bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Sportpsychologie en GZ-psychologie in de praktijk. Dit zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie op Universiteit Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. 

Cursus GZ-psychologie in de praktijk 

Over de inhoud en praktische zaken van deze cursus zal later meer bekend worden.

Cursus Sport Psychologie

Elk jaar geeft Labyrint haar leden weer de kans om voordelig deel te nemen aan de Basiscursus Sportpsychologie.De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische training gericht op het aanleren van mentale vaardigheden. Tot de doelgroep behoren (sub)topsporters, maar zeker ook breedtesporters en studenten die zich in het vakgebied verder willen verdiepen. Omdat veel psychologiestudenten juist ook geïnteresseerd zijn in hoe dit toe te passen bij het begeleiden van anderen, zal hier een accent op liggen in deze cursus.

Later zal meer over de praktische zaken van de cursus bekend worden.

Bijlessen

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten van een samenwerking met een nieuw partner voor bijlessen. Meer informatie volgt via onze social media en in de volgende nieuwsbrief!

Sponsoren

acquisitiepartners
acquisitiepartners
Acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb