view this site in English

Cursussen/bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Projectmanagement, Sportpsychologie, Positieve Psychologie en GZ-psycholoog in de praktijk. Sportpsychologie en Positieve Psychologie zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. Projectmanagement en GZ-psycholoog in de praktijk zijn richtingen die in de psychologie wel worden aangeboden. Deze cursussen zijn als extra (praktische) verdieping bedoeld, voor studenten die meer willen weten en leren in deze richting. Meer specifieke informatie over de cursussen staat onder het kopje van de desbetreffende cursus.

Bijlessen

Dit jaar heeft Labyrint een samenwerking met AthenaStudies om haar leden een lagere prijs voor tentamentraingen te kunnen bieden. AthenaStudies heeft een slagingspercentage van 87% en daarmee zorgen we ervoor dat jij je tentamens met een mooi cijfer haalt. Buiten de cursussen staan de docenten van AthenaStudies ook voor jullie klaar! AthenaStudies biedt kwalitatief hoogstaande tentamentrainingen aan op alle universiteiten in Nederland. Speciaal voor Labyrint leden geldt een korting van 10% op ALLE cursussen. Vakken als psychometrie en IMT staan nu al voor jullie klaar. Voor het volledige cursusaanbod kun je terecht op: https://athenastudies.nl/cursus/lu/psycho    

Voor leden is er de mogelijkheid tot het volgen van cursussen met ledenkorting. Voer LABYRINTblok1 in en geniet direct van je ledenkorting. Let op: deze korting is alleen voor labyrintleden.    

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar: psychologie.lu@athenastudies.nl

Sponsoren

Inzowijs
Joor-it
Eazie

Realisatie: verenigingenweb