AV-Voorzitter

Een aantal keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering (A.V.). Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen.

Dit jaar ben ik, Sofia de Graaf, de A.V.-Voorzitter van Labyrint. Dit houdt in dat ik de Algemene Leden Vergaderingen zal leiden en ervoor zal zorgen dat deze goed verlopen. Hierbij zal ik bijvoorbeeld de agenda punt voor punt doorlopen, stemmingen leiden en aangedragen moties voorlezen. Ik hoop de vergaderingen zo efficiënt mogelijk te kunnen houden, zodat er genoeg tijd overblijft voor de pauzes met taart en een drankje na afloop! Even kort over mijzelf:  ik ben 22 jaar en ik heb in de afgelopen jaren bij Labyrint vier commissies en een bestuursjaar gedaan. Ik hoop dat ik het bestuur en alle leden het aankomende jaar leuke A.V.’s kan bezorgen en hopelijk tot op de eerstvolgende A.V.!

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd een e-mail sturen naar av@labyrintleiden.nl.