AV-Voorzitter

Een aantal keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering (A.V.). Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen. Dit jaar ben ik, Helen Verhoef, A.V.-voorzitter. Dit houdt in dat ik de vergaderingen leid en ervoor zorg dat deze goed verlopen. Ook de moties, serieus en minder serieus (zoals happy socks aan en port
schenken na een A.V.) die tijdens de vergadering worden ingediend lees ik voor en hierbij begeleid ik de stemming. Een andere ontzettend belangrijke taak die ik heb is het inluiden van de vergadering door het zingen van ons prachtige verenigingslied, met de pedelstaf in handen, samen met het bestuur (en jullie moeten natuurlijk uit volle borst meezingen). Ik houd de vergaderingen graag kort en krachtig, zodat we op tijd pauze kunnen houden om te genieten van een heerlijk stuk taart en allemaal weer op tijd naar huis (of de kroeg) kunnen.
Dan nog even kort iets over mijzelf. Ik ben Helen Verhoef en 21 jaar oud. Ik ben inmiddels vierdejaars psychologiestudent en rond nu mijn bachelor af. In mijn eerste
jaar raakte ik bekend bij Labyrint door mee te gaan op de studiereis (een echte aanrader), dit beviel me zo goed dat ik het jaar daarop besloot een commissie te gaan doen. Dit werd de Alumnicommissie (nog zo’n aanrader). Vorig jaar heb ik een bestuursjaar mogen doen als Commissaris Onderwijs en Acquisitie. En omdat ik het moeilijk vond om afscheid te nemen van Labyrint, heb ik dit jaar besloten om me in te gaan zetten als AV-voorzitter. Ik hoop dat ik het bestuur en de rest van de leden een paar leuke A.V.'s kan bezorgen en mijn doel is om iedereen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en dat ieders mening telt! Ik zie jullie graag op de eerstvolgende A.V.!

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd een e-mail sturen naar av@labyrintleiden.nl.