Voor alle eerstejaars

Introductie

Als lid van Labyrint kun je profiteren van veel voordelen! Je kunt met korting je boeken bestellen en via Labyrint kun je samenvattingen aanschaffen en bijlessen nemen. Daarnaast kun je ook voor de ledenprijs deelnemen aan alle activiteiten, waaronder feestjes, studiereizen, lezingen, cursussen en nog veel meer. Bekijk hier de activiteitenkalender om te zien welke activiteiten dit jaar worden georganiseerd. Wil jij ook lid worden van Labyrint? Klik dan hier!

Eerstejaars weekend

Labyrint organiseert ieder jaar in september een eerstejaarsweekend, speciaal voor alle eerstejaars psychologie studenten. Dit weekend is gericht op eerstejaars, om elkaar en Labyrint als vereniging beter te leren kennen. Op dit weekend leer je in korte tijd meer dan honderd medestudenten kennen, onder begeleiding van een groep enthousiaste ouderejaars.  Dit weekend biedt de perfecte start voor alle eerstejaars psychologiestudenten in Leiden, dus schrijf je snel in!

Boeken

De boeken zijn via de webwinkel van Labyrint te bestellen. Zowel boeken voor de bachelor als masters zijn verkrijgbaar via de webwinkel. Je kan de boeken vinden door de titel van het boek in te vullen in de zoekbalk. Wil je weten welke titels je nodig hebt voor jouw bachelor? Check dan snel onze webwinkel voor de lijst met (verplichte) boeken. Je kunt hier ook gelijk je boeken bestellen als je lid bent van Labyrint. Online bestellen is handig, makkelijk en snel! Klik hier om naar de webwinkel te gaan. We verkopen hier niet alleen nieuwe exemplaren maar ook e-books en tweedehands boeken voor als je krap bij kas zit deze maand! Als de boeken op voorraad zijn kan je deze meestal tussen de 3 en 4 werkdagen na het plaatsen van je bestelling verwachten.  Bestel ze snel zodat je je vakken goed kan beginnen!
Let op: Als lid van Labyrint krijg je tot wel 20% korting op je boeken. Inschrijven kan eenvoudig en snel en kost slechts 17,50 per jaar. Inschrijven kan hier.

Bijlessen

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten van een samenwerking met een nieuw partner voor bijlessen. Meer informatie volgt via onze social media en in de volgende nieuwsbrief!

Samenvattingen

JoHo samenvattingen en studiehulp zijn bedoeld om voor minimale kosten op een duurzame wijze je tentamenkans te vergroten en jou te laten studeren op de manier die het beste bij jou past.

JoHo's: samenvattingen, tentamenvragen, schema's, artikelen en aantekeningen voor Psychologie studenten aan de Universiteit Leiden.

• Een JoHo geeft je meer inzicht in de hoofd- en bijzaken van de verplichte studiestof, helpt je sneller en
effectiever te studeren, zorgt voor betere resultaten en helpt je na je studie om je kennis bij te houden en op
te frissen.
• Maak je gebruik van de verschillende JoHo's dan haal je bijna altijd je tentamen.
• JoHo's zijn online te gebruiken op je mobiel of desktop of op papier af te halen in het JoHo support center.
• Alle Engelstalige samenvattingen zijn ook beschikbaar voor studenten in landen met beperkte toegang tot
studieboeken en studiematerialen

Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Kledinglijn

Een vereniging kan natuurlijk niet zonder verenigingskleding! Ook bij Labyrint kun je terecht voor de leukste kledingstukken, zoals warme truien en mooie t-shirts. Zo hoor je er helemaal bij! Klik hier om te zien welke kleding er wordt verkocht en wat de prijzen zijn. Je kunt hier ook gelijk je favoriete kledingstuk bestellen!