U bent hier:

Activiteiten

Gedurende het jaar organiseert Labyrint de meest verschillende activiteiten: van lezingen en een congres tot feesten en sociale activiteiten. Bijna alle activiteiten worden georganiseerd door de verschillende commissies van Labyrint. En het beste is; als lid krijg je korting op deze activiteiten en kun je natuurlijk ook plaats nemen in een van deze te gekke commissies. Hier vind je een overzicht van de soort activiteiten die plaats vinden.  

 

Aftertentamenborrels

Na elke tentamenperiode organiseert Labyrint een aftertentamenborrel. Hier kan je na het harde studeren even lekker ontspannen en met je vrienden en studiegenoten bijkletsen onder het genot van gratis drankjes en leuke spelletjes.

Algemene Vergaderingen

Tijdens een A.V. (Algemene Vergadering) krijgen de leden van Labyrint de kans om hun stem te laten horen en mee te denken over de toekomst van de vereniging. Ook geven alle commissies een update over hun voortgang en af en toe moet er gestemd worden over belangrijke zaken.

Borrels

Gedurende het jaar vinden er verschillende borrels plaats. Zo is er elke vierde dinsdag van de maand een borrel bij de Kroeg, waar je ook nog eens gratis drankjes kan krijgen als je op tijd aanwezig bent! Vaak vinden er tijdens deze borrels reünies van reisjes plaats, wanneer leuke herinneringen opgehaald worden met een aftermovie of de leukste foto’s.

Congres

Elk jaar werken Studievereniging der Psychologie Labyrint en SPS-NIP samen om het Psycholoog en Toekomstperspectief Congres (PTP Congres) te organiseren. Het congres geeft je een kijkje in je toekomstmogelijkheden als psychologie student, welke richting je ook op wil. Het congres bestaat uit 24 verschillende sprekers in vier verschillende rondes. Daarnaast is er ook een lunch en een borrel om te netwerken.

Excursies

Tijdens verschillende excursies neemt Labyrint je mee naar de meest interessante instellingen. Hierbij kun je denken aan een alzheimercentrum in Amsterdam, of een de snijzaal in het LUMC. Tijdens de excursie kom je alles te weten over deze plekken en kan jij al je vragen stellen aan de experts die je zullen rondleiden.

Feesten

Tijdens de feesten van Labyrint kan je helemaal losgaan op de lekkerste deuntjes en hitjes. Dans samen met je vrienden tot in de vroege ochtenduurtjes en maak mee hoe geweldig het is om student te zijn. Met elke keer een ander thema zullen onze feesten nooit gaan vervelen. 

 

Gala

Tijdens het jaarlijkse gala heb jij de kans om romantisch met je date te schuifelen of juist met je vrienden te dansen tot de voetjes zeer doen, de vloer versleten is en de biervaten leeg. Tijd om je mooiste galajurk van zolder te halen, het stof van je nette schoenen te blazen en je strikje weer tevoorschijn te toveren: het gezelligste feest met een chic randje. 

Kerstdiner

Als je aan kerstmis denkt, denk je aan heerlijk eten en samenzijn met je vrienden. Tijdens het kerstdiner kun jij genieten van verschillende gangen van het lekkerste eten terwijl je het jaar afsluit onder het genot van een drankje en de aanwezigheid van je vrienden.

Netwerkreceptie

Tijdens de netwerkreceptie komen verschillende bedrijven naar de faculteit om meer te vertellen over hun werk. Dit is de ideale mogelijkheid om jouw gezicht te laten zien bij de bedrijven en al je vragen te stellen. Zo kunnen jullie eventueel jullie contactinformatie uitwisselen. Je maar nooit of dit van pas gaat komen voor een stageplek of zelfs een baan.

Workshops

Naast lezingen over interessante onderwerpen binnen de psychologie, zijn er ook verschillende workshops. Tijdens deze workshops kom je niet alleen maar meer te weten over een bepaald onderwerp maar mag je ook zelf aan de slag. Een echte hands-on approach om jou bekend te maken met de meest interessante thema’s.

Lezingen

Gedurende het jaar organiseert Labyrint verschillende lezingen op allerlei gebieden. Hierbij kun je denken aan een lezing over muziektherapie, forensische psychologie of artificial intelligence (AI). Sprekers vanuit de verschillende gebieden zullen jou alles vertellen over hun vakgebied. Zo heb je de mogelijkheid om buiten je studie nog veel meer te weten te komen over psychologische onderwerpen.

 

Reisjes

Elk jaar reist Labyrint af naar de meest mooie en interessante plekken! Per jaar biedt Labyrint meerdere verschillende reisjes aan. Zo kun je denken aan een gezellig weekend naar Brugge of Keulen, maar ook een 8-daagse studiereis naar bijvoorbeeld Wenen, Krakau, Kopenhagen of Budapest.

Sociale Activiteiten

Labyrint kent ook de meest uiteenlopende sociale activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan laser gamen, glowgolf, een bezoekje aan een arcade hall, een pub quiz of een stadspel. Onze commissies bedenken de leukste dingen zodat er voor iedereen iets bij zit!

Sponsoren