view this site in English

Eerstejaarsweekend

Ieder jaar in september organiseert Labyrint een Eerstejaarsweekend (EJW), speciaal voor alle eerstejaars psychologie studenten. Het weekend is gericht op het leren kennen van je studiegenoten en vrienden voor het leven maken. Zo leer je tijdens dit weekend in korte tijd meer dan honderd medestudenten kennen! Maar ook maak je kennis met de studievereniging en het studentenleven. Tijdens dit weekend word je begeleid door een enthousiast mentor duo die precies weten hoe jij het meeste uit de start van je studietijd kan halen.

Dit jaar vindt het Eerstejaarsweekend van Labyrint plaats van 18 t/m 20 september en heeft het weekend het thema: “Happy Holidays! – Cheer throughout your first year!”.  Het weekend is volledig gericht op het hebben van plezier. Zo staan er onder andere een themafeest, een cantus en verschillende spellen op de planning. Al met al het wordt een superleuk weekend om nooit te vergeten.

De kosten voor het weekend zullen € 35,00 bedragen. Dit is inclusief de busreis, twee overnachtingen, twee keer ontbijt, één keer diner en heel veel verschillende leuke activiteiten. Dit weekend biedt de perfecte start voor alle eerstejaars psychologiestudenten in Leiden, dus schrijf je snel in! De link om je in te schrijven voor het Eerstejaarsweekend zal hier verschijnen zodra de inschrijvingen open zijn. 

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb