view this site in English

Save the date!

Onderstaande activiteiten staan al op de agenda! Noteer de data vast en hopelijk zien we jou bij een van onze aankomende activiteiten! 

Eerstejaarsweekend (EJW) - 18 t/m 20 september 2020

Dit jaar heeft het eerstejaarsweekend het thema: “Happy Holidays! – Cheer throughout your first year!”.  Het weekend is volledig gericht op het hebben van plezier. Zo staan er onder andere een themafeest, een cantus en verschillende spellen op de planning. Al met al het wordt een superleuk weekend om nooit te vergeten.

Borrel: Studiereis Reünie - 23 september 2020

Helaas kon de studiereis dit jaar niet doorgaan in verband met het coronavirus. Maar dat weerhoudt ons niet om gezellig met elkaar te borrelen. Iedereen is welkom, ook als je niet mee zou gaan op reis.

Pubcrawl - 29 september 2020

Tijdens de pubcrawl neemt Labyrint je mee langs de leukste kroegen en barretjes van Leiden. Geniet van een divers aanbod aan drankjes en specialiteiten en beslis wat jouw nieuwe favoriete borrelplek in Leiden wordt.

Labyrintfeest - 1 oktober 2020

Tijdens de feesten van Labyrint kan je helemaal losgaan op de lekkerste deuntjes en hitjes. Dans samen met je vrienden tot in de vroege ochtenduurtjes en maak mee hoe geweldig het is om student te zijn. Met elke keer een ander thema zullen onze feesten nooit gaan vervelen.

Borrel: EJW Reünie - 14 oktober 2020

Het eerstejaarsweekend is dan alweer bijna een maand geleden dus is het tijd om lekker nog een keer met elkaar te borrelen en terug te blikken op de mooie momenten van het weekend! Iedereen is welkom, ook als je niet mee was op EJW.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb