U bent hier:

Lidmaatschap beëindigen

Let op! Je lidmaatschap wordt niet automatisch beëindigd bij het afronden of voortijdig stopzetten van je studie.

Hoe zeg je het lidmaatschap bij Labyrint op?

Je ontvangt een bevestiging van je uitschrijving zodra we je brief hebben ontvangen. Zonder deze bevestiging ben je niet uitgeschreven. 

 

Wanneer je je uitschrijft, betekent dat dat je niet meer voor de Labyrintprijs aan onze activiteiten kan deelnemen en ook geen boeken meer bij ons kunt kopen. Mocht je dus nog tot het einde van het jaar gebruik willen maken van je lidmaatschap (je betaalt immers voor een collegejaar) dan kun je je beter op het eind van het jaar (dan wel voor 1 augustus) uitschrijven.

Het is ook mogelijk voor gaststudenten (dit zijn minorstudenten of studenten die keuzevakken psychologie aan de universiteit volgen) om voor slechts 1 semester lid te worden. Dit lidmaatschap wordt contant betaald en loopt automatisch af na het semester.

Voorwaarden lidmaatschap Labyrint

Bij het invullen van deze gegevens verleent deze persoon hierbij tot wederopzegging, machtiging aan Studievereniging Labyrint, om van deze genoemde rekening jaarlijks contributie van €17,50 af te schrijven. Je lidmaatschap kan je zelf beëindigen door middel van bovenstaande procedure.

Sponsoren