view this site in English

Nieuws

Samenvattingen Blok 3

Labyrint is een nieuwe samenwerking aangegaan met SlimStuderen.nl! Vanaf nu zijn bij ons de kwaliteitsverslagen van SlimStuderen.nl te verkrijgen. Als Labyrint lid kan je bij ons in het verenigingshok (SA55) jouw verslagen makkelijk kopen, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen en je jouw verslagen meteen hebt! Hier bovenop krijg je nog eens 15% korting!

SlimStuderen.nl staat bekend om de hoge kwaliteit van haar verslagen, die zowel op papier, als digitaal verkrijgbaar zijn. Wil je dan ook de digitale versie van de verslagen, kan je die als Labyrint lid met 10% korting bestellen op www.slimstuderen.nl! Gebruik hierbij de kortingscode #labyrintlid.

In het verenigingshok bieden wij de papieren verslagen aan van:

- Experimenteel en Correlationaal Onderzoek (alleen collegeverslagen)

- Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie (literatuur en collegeverslagen)

- Sociale en Organisatiepsychologie (literatuur en collegeverslagen)

- Sexology (literatuur en collegeverslagen)

- Perspectief op Carrièreplanning (alleen literatuurverslag).

 

LET OP: korting geldt uitsluitend voor leden van Labyrint.

Sponsoren

Joor-it
Gemiva SVG Groep
Inzowijs

Realisatie: verenigingenweb