view this site in English

Nieuws

StOP - Voetbaltoernooi!

Klaar voor een sportieve uitdaging? Wil jij Labyrint naar de zege helpen in een competitief toernooi? Geef jezelf en je vrienden dan NU op voor het voetbaltoernooi van het StOP (Studievereniging Overleg Platform)!

Het StOP-voetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van het USC en zal plaatsvinden op 28 mei 2019 van 13:00 tot 18:00. Het toernooi is toegankelijk voor alle leden van alle lidverenigingen van het StOP! De kosten per team bedragen €5,- en kunnen voldaan worden via NL23 INGB 0006 6569 10 onder vermelding van Voetbaltoernooi - 'naam vereniging'.

Via onderstaande link kun je je aanmelden met een team. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 8 mei.

De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van zeven tegen zeven. Je kunt maximaal zes wisselspelers meenemen. Heb je te veel of juist te weinig mensen om een team te vormen? Geen zorgen! Iedere vereniging mag meerdere teams inschrijven of als combinatieteam met een andere vereniging meedoen. Verder vragen we van elk team om één scheidsrechter te leveren die wedstrijden kan fluiten op het moment dat het team zelf niet speelt.

Als aan het eind van het toernooi de winnaar bekendgemaakt is, zal er een traditionele derde helft plaatsvinden aan de bar van het USC.

Aanmeldingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-jsHFK9DyYNvYtztrPNOU83Qe61DHc-6BYNFURz-AnYwuiw/viewform

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb