view this site in English

Cursussen/Bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Sportpsychologie en GZ-psychologie in de praktijk. Dit zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie op Universiteit Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. 

Cursus "Werken als GZ psycholoog"

Let op: de cursus is afgelast

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de cursus Werken als GZ psycholoog is afgelast naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die sinds gisteren binnen ons land gelden. We hebben gekeken naar een mogelijke digitalisering van de cursus, maar dit is vanwege de praktische kant van de cursus niet mogelijk.

Dit jaar zal de cursus “Werken als GZ psycholoog” gegeven worden bij Labyrint. Tijdens deze cursus zal je op een interactieve manier zicht krijgen en ervaren hoe de functie GZ psycholoog in een GGZ praktijk er daadwerkelijk uitziet. Barbara Foppema (GZ psycholoog en eigenaar van een vrijgevestigde psychologenpraktijk) zal je meenemen door het hele behandelproces, vanaf de aanmelding en intake tot aan de uitvoering van diverse behandelinterventies en afronding en nazorg. Nadruk ligt op praktijk en werkelijkheid, veel oefenen en zicht krijgen op het echte werk door gebruik van veel casuïstiek, beeldmateriaal en een cliënt die zelf één van de avonden uit eigen ervaring zal vertellen.

De cursus zal plaatsvinden op 5 avonden, elk van 19:30 tot 21:30 uur: donderdag 16 april, donderdag 23 april, maandag 11 mei, maandag 25 mei en donderdag 4 juni. De kosten bedragen €130 en er zijn geen eisen voor deelname. Je kunt je aanmelden door uiterlijk maandag 6 april te mailen naar de cursusgever (bfoppema@cs.com) dat je mee wilt doen aan de cursus. Vergeet niet je naam te vermelden! Je kunt je alleen aanmelden als je lid bent van Labyrint.

Meer informatie over de onderwerpen van de cursusavonden is te vinden in dit document. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar carriere@labyrintleiden.nl of direct naar de cursusgever bfoppema@cs.com.

Cursus Sport Psychologie

Elk jaar helpt Labyrint bij het organiseren van een cursus Sportpsychologie en krijgen onze leden meer dan 40% korting! De cursus Sportpsychologie is bedoeld voor (professionele) sporters en studenten die meer willen weten over sport en psychologie en de praktische hulpmiddelen die mensen helpen hun prestaties te optimaliseren. Voor ons als psychologiestudenten zal de cursus meer gericht zijn op het toepassen van de aangeleerde praktische hulpmiddelen om anderen te begeleiden. De vijf avonden vinden plaats op 11 februari, 3 maart, 17 maart, 14 april en 12 mei en elke avond begint om 18.30 uur. De hele cursus is in het Engels. Als je geen student bent, kost de cursus € 300, maar Labyrint-leden mogen deelnemen aan de cursus voor slechts € 180! Meld je snel aan voordat het te laat is! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, omdat de cursus al is begonnen.

Bijlessen

Als Labyrintlid krijg je 15% korting op de trainingen van TentamenTrainingen.nl wanneer je via deze link boekt.

In samenwerking met Labyrint helpt TentamenTrainingen.nl jou hier verder met je studie.

Wij kunnen je bij bijna ieder vak verder helpen, op een niveau dat bij jou past. TentamenTrainingen biedt alweer vier collegejaren kwaliteits-trainingen aan studenten in heel Nederland. We zijn opgericht door StudeerSnel, het studieplatform dat jullie vast al kennen.

Wanneer je een keer bijles gaat volgen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je dat doet bij de beste aanbieden. Bij TentamenTrainingen.nl weet je precies waar je aan toe bent, en dat komt door deze twee dingen:

1: Allereerst worden al onze trainingen publiek geëvalueerd. Je kunt via onze website dan ook meer dan 4000 evaluaties doornemen. Gemiddeld scoren wij een 8,3, en onze docenten zelfs een 8,5, en we hopen dat je snel een training zult boeken zodat je kennis zult maken met onze kwaliteit.

2: TentamenTrainingen geeft als enige organisatie de unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie. Dergelijke garantie alleen bieden als je dagelijks streeft naar de allerhoogste kwaliteit. Het is door deze garantie namelijk heel belangrijk voor ons, dat jij slaagt! Je vindt alle informatie over deze superchille garantie op onze website.

Tot slot, Krijg je een fantastische korting als je boekt via Labyrint. Snel boeken dus!

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb