U bent hier:

Cursussen/Bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Sportpsychologie en GZ-psychologie in de praktijk. Dit zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie op Universiteit Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. 

Cursus "Werken als GZ psycholoog"

Let op: de cursus is afgelast

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de cursus Werken als GZ psycholoog is afgelast naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die sinds gisteren binnen ons land gelden. We hebben gekeken naar een mogelijke digitalisering van de cursus, maar dit is vanwege de praktische kant van de cursus niet mogelijk.

Dit jaar zal de cursus “Werken als GZ psycholoog” gegeven worden bij Labyrint. Tijdens deze cursus zal je op een interactieve manier zicht krijgen en ervaren hoe de functie GZ psycholoog in een GGZ praktijk er daadwerkelijk uitziet. Barbara Foppema (GZ psycholoog en eigenaar van een vrijgevestigde psychologenpraktijk) zal je meenemen door het hele behandelproces, vanaf de aanmelding en intake tot aan de uitvoering van diverse behandelinterventies en afronding en nazorg. Nadruk ligt op praktijk en werkelijkheid, veel oefenen en zicht krijgen op het echte werk door gebruik van veel casuïstiek, beeldmateriaal en een cliënt die zelf één van de avonden uit eigen ervaring zal vertellen.

De cursus zal plaatsvinden op 5 avonden, elk van 19:30 tot 21:30 uur: donderdag 16 april, donderdag 23 april, maandag 11 mei, maandag 25 mei en donderdag 4 juni. De kosten bedragen €130 en er zijn geen eisen voor deelname. Je kunt je aanmelden door uiterlijk maandag 6 april te mailen naar de cursusgever (bfoppema@cs.com) dat je mee wilt doen aan de cursus. Vergeet niet je naam te vermelden! Je kunt je alleen aanmelden als je lid bent van Labyrint.

Meer informatie over de onderwerpen van de cursusavonden is te vinden in dit document. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar carriere@labyrintleiden.nl of direct naar de cursusgever bfoppema@cs.com.

Cursus Sport Psychologie

Elk jaar helpt Labyrint bij het organiseren van een cursus Sportpsychologie en krijgen onze leden meer dan 40% korting! De cursus Sportpsychologie is bedoeld voor (professionele) sporters en studenten die meer willen weten over sport en psychologie en de praktische hulpmiddelen die mensen helpen hun prestaties te optimaliseren. Voor ons als psychologiestudenten zal de cursus meer gericht zijn op het toepassen van de aangeleerde praktische hulpmiddelen om anderen te begeleiden. De vijf avonden vinden plaats op 11 februari, 3 maart, 17 maart, 14 april en 12 mei en elke avond begint om 18.30 uur. De hele cursus is in het Engels. Als je geen student bent, kost de cursus € 300, maar Labyrint-leden mogen deelnemen aan de cursus voor slechts € 180! Meld je snel aan voordat het te laat is! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, omdat de cursus al is begonnen.

Bijlessen

Als Labyrintlid krijg je 10% korting op de trainingen van AthenaStudies!

Dit jaar slaan Labyrint en AthenaStudies hun handen ineen om jou door je tentamens te helpen! Voor bijna alle vakken biedt AthenaStudies trainingen aan die jou helemaal klaarstomen voor je tentamens. Tijdens deze trainingen wordt je door ervaren docenten geholpen en ontvang je ondersteunend studiemateriaal.

Inbegrepen bij de cursussen:

  • Topdocent die je optimaal voorbereidt op je tentamen, ook buiten de cursus om!
  • Uitgebreide samenvatting met diverse oefenvragen die volledig gebaseerd zijn op oude tentamens. Deze ontvang je voor aanvang van de eerste les per post.
  • Overzichtelijke slides die tijdens de cursus gebruikt worden, en je na afloop ontvangt.
  • Whatsapp-groep met mede AthenaStudies-vakgenoten en de docent waarin je kunt overleggen en de docent vragen kunt stellen.

Als lid van Labyrint krijg je gedurende het hele jaar 10% korting op trainingen. Hou voor deze kortingscode de nieuwsbrieven in de gaten! 

Sponsoren