U bent hier:

Over ons

In collegejaar 2022-2023 zal Bestuur 76 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Myrthe en dit jaar ben ik de Voorzitter van Labyrint. Ik ben 21 jaar en ben bezig met mijn bachelor. Vanaf mijn eerste jaar ben ik actief bij Labyrint en heb ik verschillende commissies gedaan. Binnen het bestuur leid ik de bestuursvergaderingen, houd ik in de gaten of de verdeling van de taken ongeveer gelijk zijn en ben ik betrokken bij externe partijen. Daarnaast begeleid ik de Studiereiscommissie. In mijn vrije tijd hockey ik en ben ik lid bij Quintus. Het komende jaar zal ik veel tijd doorbrengen in ons gezellige hok, ik vind het leuk om zo veel mogelijk leden te ontmoeten. Kom dus vooral een keer langs in het hok!

Voorzitter: Myrthe Lindeboom
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Secretaris 

Lieve leden,

Mijn naam is Sandra Kenter, ik ben 24 jaar en ben inmiddels bezig met de master Klinische Forensische Psychologie. Ik kom uit het mooie Haarlem, maar woon nu al zo'n tweeënhalf jaar hier in Leiden, waar ik heel blij mee ben. Dit jaar valt de functie van Secretaris op mij, waar ik erg veel zin in heb! Ik ben hierdoor verantwoordelijk voor dingen zoals de ledenadministratie, notuleren tijdens bestuurs- en algemene vergaderingen en ben ik bezig met de correspondentie. Daarnaast zal ik dit jaar de Netwerkcommissie begeleiden, waar we vast en zeker mooie activiteiten mee gaan neerzetten, en zal ik regelmatig in het hok te vinden zijn. Kom hier vooral een keertje langs om mij of mijn medebestuursgenoten en jouw medestudenten te leren kennen!

Secretaris: Sandra Kenter
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Penningmeester

Lieve leden,

Mijn naam is Roald, ik ben 23 jaar en ik studeer inmiddels al 3 jaar in het mooie Leiden. Dit jaar zal ik de Penningmeester van het 76e bestuur van Labyrint zijn. Dit houdt in dat ik eindverantwoordelijk ben voor alle financiën van de vereniging: de inkomsten, de uitgaven, de kas, de bankrekeningen, de begroting, de boekhouding, etc. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen maar zal Wiebe als Penningmeester II zorg dragen voor het innen van de contributie en en het boekhouden van onze inkomsten. Ook zal de Kascommissie een oogje in het zeil houden, om fouten zo snel mogelijk op te merken. Hiernaast mag ik komend jaar de Bezoekreis commissie begeleiden, waar ik super veel zin in heb. Net als mijn mede bestuursleden zal ik komend jaar veel in ons verenigingshok te vinden zijn, dus kom gezellig een keer een praatje maken!

Penningmeester: Roald Uppelschoten
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Commissaris Carrière 

Lieve Leden,

Mijn naam is Sara van der Meer, ik ben 22 jaar en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor psychologie. Dit jaar zal ik de functie van Commissaris Carrière vervullen binnen het 76e bestuur van Labyrint. Ik ga dit jaar vol enthousiasme actief op zoek naar vernieuwende ontwikkelingen in het werkveld. Ik zal daarbij de link leggen met studie en diverse lezingen en cursussen organiseren. Dit gaat gepaard met het contacteren van bedrijven en sprekers vanuit diverse vakgebieden binnen het brede, inspirerende werkveld van de psychologie. In mijn vrije tijd houd ik van koken, hardlopen en het ondernemen van activiteiten met vrienden en familie. Ik zal dit jaar twee fantastische commissies begeleiden, namelijk de Congrescommissie en de Feestcommissie. Weet me altijd te vinden voor een gezellig praatje. Tot slot geef ik graag suggesties over wat je alvast kan doen en moet weten om later succesvol te zijn in het werkveld. Ik heb enorm veel zin in dit jaar!

Commissaris Carrière: Sara van der Meer
Contact: carriere@labyrintleiden.nl 

Commissaris Extern & Penningmeester II

Beste leden,

Mijn naam is Wiebe Uilenreef en ik ben de Commissaris Extern & Penningmeester II van Labyrint. Dit jaar begin ik aan mijn 3e jaar van Psychologie. Ik kijk er ontzettend naar uit om mij een jaar in te zetten voor onze prachtige vereniging. Ik zal mij met de acquisitie bezig houden en contact leggen met externen zoals organisaties en studenten- en studieverenigingen. Daarnaast zal ik de maatschappelijke commissie en de werkveld commissie begeleiden. Verder ben ik op Minerva te vinden en vind ik het leuk om in mijn vrije tijd gitaar te spelen en hoop ik aankomend jaar weer wat meer te gaan sporten. Hopelijk zie ik jullie verschijnen in ons mooie hok want ik sta er altijd voor open om even een koffietje te drinken. 

Commissaris Extern & Penningmeester II: Wiebe Uilenreef
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Commissaris Intern

Lieve leden,

Mijn naam is Rayshree, ik ben 22 jaar en dit jaar mag ik de functie van Commissaris Intern gaan vervullen. Aankomend jaar ben ik vierdejaars bachelorstudent. Dit jaar ben ik eindverantwoordelijk voor de verenigingsbrede promotie, de website en alle sociale media kanalen. Hierdoor zorg ik ervoor dat alle leden op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Daarnaast mag ik met veel plezier de Almanakcommissie en de Introductiecommissie begeleiden. In mijn vrije tijd dans en kook ik graag. Ik hoop jullie te zien tijdens de activiteiten! En schroom niet om een praatje te komen maken of om een dansje te wagen!

Commissaris Intern: Rayshree Singh
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Commissaris Onderwijs

Lieve leden, 

Mijn naam is Syd, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor. Dit jaar mag ik de rol van Commissaris Onderwijs vervullen in het 76e bestuur van Labyrint! Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de samenvattingen, tentamentrainingen en boekenverkoop. Verder woon ik in de Bachelor Opleidingscommissie, Master Opleidingscommissie en de Studenten Klankbordgroep bij. Ook zal ik aankomend jaar drie commissies begeleiden, namelijk de Allejaarsweekendcommissie, de Sociale Activiteitencommissie en de deSofacommissie. Ik vind het altijd heel leuk om met mensen te kletsen, dus spreek me vooral aan in het Hok of op een activiteit! 

Commissaris Onderwijs: Syd Peters
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl

Sponsoren