U bent hier:

Werkwijze

Als mediators behandelen wij klachten binnen en over Labyrint. Deze klachten kunnen van leden maar ook externe partijen komen, zoals bedrijven of de universiteit. Verder bemiddelen wij bij eventuele conflicten. Beide mediators zijn bereikbaar, dit jaar zijn dat Diewertje Munten en Justin Valkenburg. Beiden gaan wij bij een samenwerking een contract met de partijen aan waardoor alle informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Wij respecteren de verhalen van beide partijen en zoeken vervolgens een oplossing. Hierin zijn wij volledig onafhankelijk van het bestuur van Labyrint, de Universiteit Leiden of andere organen.
 
Wat doen wij?
Als onafhankelijke bemiddelaar optreden bij conflicten tussen individuen en of (externe) organen. Hoewel niet gecertificeerd vanuit het de Mediation Federatie Nederland (MfN) willen wij zo dicht mogelijk bij de beroepscode van gecertificeerde mediators in Nederland blijven. Wij behandelen klachten over verenigingszaken/organen door middel van het geven van een advies. Vervolgens wordt er contact gehouden met de desbetreffende persoon/orgaan om te zien hoe dat advies wordt opgepakt. Wij verwijzen personen met klachten die niet Labyrint gerelateerd zijn door naar de juiste persoon/instantie.
 
Onafhankelijkheid staat voor ons bovenaan. Wij hebben geen belangen in de mediation behalve dat de partijen er uit kunnen komen. Met een mediation overeenkomst gebaseerd op vrijwilligheid, vrijblijvendheid en vertrouwelijkheid gaan wij gezamenlijk op zoek naar een oplossing die voor beide partijen zo dicht mogelijk bij de ideale oplossing komt. Met blik op de toekomst worden belangen van beide partijen geïnventariseerd en wordt er naar oplossingen gezocht. Niemand krijgt gelijk, mediation is geen rechterlijke procedure. De afsluitende overeenkomst tussen de partijen is echter wel bindend.
 
Je kunt ons bereiken op het volgende mailadres: 
 mediator@labyrintleiden.nl

Sponsoren