view this site in English

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen over lidmaatschap, boeken en andere vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kan je altijd mailen naar bestuur@labyrintleiden.nl of langskomen in ons verenigingshok (SA55)!

Hoe kan ik lid worden van Labyrint?

Je kan je aanmelden in ons verenigingshok (SA55) of via de website (klik dan hier).

Wat zijn de voordelen van lid worden bij Labyrint? 

Er zijn vele redenen om lid te worden bij Labyrint! Allereerst krijg je korting als je je boeken bestelt wanneer je lid bent bij Labyrint. Dit kan oplopen tot 20%. Ook hebben wij dit jaar een deal met JoHo. Zij leveren psychologie samenvattingen. Wanneer je lid bent bij zowel JoHo als Labyrint kan je extra samenvattingen krijgen en dan betaal je ook minder. Daarnaast kan je korting krijgen op je bijlessen van TentamenTrainingen.nl
Naast deze voordelen biedt Labyrint veel leuke sociale en studiegerelateerde activiteiten zoals feestjes, borrels, reisjes, lezingen en workshops. Zo organiseert Labyrint ook jaarlijks een groot psychologie congres waar je je meer kan oriënteren op wat je wilt doen met de studie. Je kan als Labyrint lid ook helpen met het organiseren van deze activiteiten door plaats te nemen in een commissie. Ook is het belangrijk om te weten dat niks verplicht is en je zo actief kan worden als je zelf wilt. 

Word ik automatisch uitgeschreven bij Labyrint als ik niet langer studeer aan de Universiteit Leiden? 

Nee. Je moet je handmatig uitschrijven door dit formulier op onze website in te vullen. Uitschrijvingen via de mail zijn niet geldig, vul dus altijd het formulier op de website in! Belangrijk: uitschrijven moet vóór 1 augustus, wees hier dus op tijd mee als je stopt met studeren. 

Waarom kan ik niet inloggen op de website van Labyrint? 

Ons inlogsysteem wordt niet gebruikt. Het is dan ook niet nodig om in te loggen op onze website. Voor het bestellen van je boeken dien je echter wel een account aan te maken op de website van Studystore, de boekleverancier. Je kan alsnog tickets voor evenementen kopen en je boeken met ledenkorting bestellen. We zijn momenteel druk bezig om de inlogfunctie op onze website te verbeteren, maar momenteel heb je deze dus nergens voor nodig.  

Kan ik naar jullie evenementen komen als ik nog geen 18 ben? 

Bij de meeste evenementen is dit geen probleem. Echter zijn de labyrintfeesten een uitzondering. Deze feesten zijn alleen toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Dit ligt vaak aan de locatie van het feest, zij laten geen minderjarigen binnen en daarom moeten wij ons hier ook aan houden. 

Mijn boeken zouden er al moeten zijn, maar zijn nog niet bezorgd. Wat is er aan de hand?

Je kunt het beste onderwijs@labyrintleiden.nl mailen, zodat de Commissaris Carrière & Onderwijs in het systeem kan kijken wat de verwachte leverdatum is. Ook kun je de boekenleverancier bellen op het nummer 088-203 03 69 tussen 8:30 en 17:00 uur, zodat je direct de reden uit kunt vragen van de vertraging. We raden je wel aan om direct te bellen wanneer ze open gaan om 8:30, omdat de wachtrij erg op kan lopen naarmate de dag vordert. 

Waar kan ik vinden welke boeken ik nodig heb voor mijn studie?

Je kunt dit vinden op deze pagina voor het dichtstbijzijnde semester. Deze boeken zijn opgegeven door ons in overleg met de docenten, dus je hebt zeker de goede boeken! De boeken van het nieuwe semester volgen zo snel mogelijk.

Ik ben nog geen lid, maar wil wel mijn boeken bestellen via de webshop van Labyrint. Kan dat?

Ja dat kan! Tijdens het afrekenen kun je meteen lid worden indien je dat nog niet bent. Vink aan 'ik word lid' en ga naar deze pagina om je in te schrijven en Labyrint te machtigen het €17,50 euro lidmaatschap jaarlijks af te schrijven. Je hebt dan direct recht op korting op je boeken. Bovendien kun je meedoen aan alle activiteiten!

Hoe betaal ik voor mijn lidmaatschap? 

Het contributiegeld zal in november automatisch geïncasseerd worden kort nadat de studiefinanciering gestort is. Mocht deze incasso niet succesvol zijn, zullen er twee andere automatische incasso momenten plaatsvinden. Dit jaar zullen deze waarschijnlijk in februari en mei zijn. Je zal minimaal veertien dagen voor de eerste incasso op de hoogte worden gesteld van de automatische incasso middels een vooraankondiging.

Kan ik mijn tweedehands boeken via Labyrint verkopen? 

Dat kan! Klik hier om met de ISB nummers van je oude boeken te kijken of ze geld nog opbrengen.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb